Sport

Marinos Ouzounidis, mesaj clar pentru Dan Nistor: „Trebuie să înveţe să se controleze“

Marinos Ouzounidis a câştigat Cupa României cu U Craiova şi nu e pe deplin mulţumit de Dan Nistor, chiar dacă a dat două pase decisive şi un gol
23.05.2021 | 00:10
Marinos Ouzounidis mesaj clar pentru Dan Nistor Trebuie sa invete sa se controleze
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova a câştigat Cupa României, după 3-2 în 120 de minute cu Astra. Dan Nistor a fost cel mai bun om al oltenilor, cu două pase decisive şi un gol de generic, în urma unui şut de la 25 de metri.

Cu toate acestea, antrenorul Marinos Ouzounidis nu este pe deplin satifsfăcut de mijlocaşul său, despre care spune că trebuie să înveţe să se controleze în anumite momente.

ADVERTISEMENT

Marinos Ouzounidis: „Avem nevoie de prea multe ocazii ca să marcăm“

„Am jucat bine în primele 30 de minute, cât am jucat repede, cât am reuşit să schimbăm părţile, cât am evoluat în viteză. Când ne-am pierdut luciditatea ne-am aruncat fără cap în atac.

Astra are jucători buni, dar au pierdut multe meciuri pe final de play-out şi şi-au pierdut moralul. 

ADVERTISEMENT

Problema noastră e că avem nevoie de prea multe ocazii ca să marcăm. Va trebui să lucrăm la asta în sezonul viitorul.

Arbitrul a greşit, dar nu a vrut să facă asta. Aşa s-a văzut în timpul meciului. Am spus de atâtea ori că avem nevoie de VAR în România. Dar acum nu e vremea să discutăm despre arbitraj.

ADVERTISEMENT

Marinos Ouzounidis: „Nistor e excepţional uneori, dar trebuie să se controleze“

Dan Nistor, când are momentele lui bune, e un jucător excepţional, dar trebuie să înveţe să se controleze în anumite momente. Avem mulţi jucători buni, dar e nevoie să învăţăm să gestionăm unele momente. Trebuie timp ca să schimbăm obiceiurile.

Din cauza greşelilor noastre, am ratat lupta la titlul. Am început discuţiile despre jucătorii de care avem nevoie. Avem timp să luăm cele mai bune decizii în vederea sezonului viitor.

ADVERTISEMENT

Marinos Ouzounidis: „Încercăm să ajungem în grupele europene“

Vom încerca să ajungem în premieră în grupele unei competiţii europene. Va depinde de ce jucători vom avea, ce jucători vom aduce. Noi jucăm de un an fără cel mai bun atacant. E ca şi cum FCSB ar juca fără Tănase. Koljic e un fotbalist foarte bun.

Şi cu sprijinul fanilor va fi mai uşor. Ne dau energie în timpul jocului. Câteodată, însă, pun presiune suplimentară şi asta trebuie să să învăţăm să controlăm. Jucătorii se precipită din cauza fanilor câteodată.

Am câştigat campionatul în Cipru, Cupa în România, sper să mai iau şi alte trofee. Am şi experienţa de a pierde cupe şi d-aia am spus că o finală e importantă doar dacă o câştigi. Trebuie să o felicit pe Astra. Are jucători buni şi sper să revină repede în Liga 1“, a declarat Marinos Ouzounidis, în interviul de la finalul partidei.


  • (P) Cota BETANO pentru U Craiova – Academica: 3,85 este cota pentru „Craiova câştigă în handicap”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT