Fotbal intern

Marinos Ouzounidis, mulțumit după U Craiova – Viitorul Pandurii: „Suntem aproape de finală!”

14.04.2021 | 21:20
Marinos Ouzounidis multumit dupa U Craiova  Viitorul Pandurii Suntem aproape de finala
ADVERTISEMENT

Marinos Ouzounidis a vorbit la finalul partidei din prima manșă a semifinalei Cupei României dintre Craiova și Viitorul Pandurii Târgu Jiu, scor 3-0, și este mulțumit de jocul făcut de elevii săi, însă are și câteva lucruri pe care vrea să le îmbunătățească.

Tehnicianul grec își dorește o consistență mult mai mare a echipei și speră să vadă o evoluție mult mai bună a jucătorilor săi în meciurile din play-off-ul campionatului.

ADVERTISEMENT

Totodată, Marinos Ouzounidis a vorbit și despre Elvir Koljic, atacantul bosniac fiind schimbat în pauza dintre reprize și înlocuit cu Alexandru Tudorie, autorul golului doi al oltenilor.

Marinos Ouzounidis

Marinos Ouzounidis este mulțumit de victoria Craiovei în fața celor de la Viitorul Pandurii Târgu Jiu, însă își dorește mai mult de la elevii săi pentru următoarele meciuri. Prima parte a discursului tehnicianului oltenilor a fost în limba română ?:

ADVERTISEMENT

„Am făcut un pas mare spre finală, dar trebuie să rămânem concentrați, pentru că avem un al doilea meci. Dacă suntem serioși, suntem aproape de finală.

Ca să fim o echipă serioasă, un club mare, trebuie să respectăm toți adversarii. Din experiența mea, când echipa mai bună nu dă 100%, iar cealaltă dă 100% se pot produce surprize”.

ADVERTISEMENT

„Nu e momentul să vorbim despre alți jucători!”

Marinos Ouzounidis a continuat și i-a felicitat și pe vechii antrenori ai oltenilor, pentru defensiva bună pe care au creat-o, iar acesta nu a vrut să vorbească despre un posibil transfer al lui Cephas Malele, atacantul lui FC Argeș.

„Nu știu cum e Koljic, sper să fie bine. Încă nu e gata, dar a fost o oportunitate bună să îi dăm meciuri în picioare.

ADVERTISEMENT

Îi felicităm și pe vechii antrenori pentru apărarea pe care o avem acum, nu e doar ceea ce am făcut eu. Nu e momentul să vorbim despre alți jucători. Îl respect pe Malele, dar cred în jucătorii pe care îi am la dispoziție”, a mai spus Marinos Ouzounidis.


  • (P) Cota BETANO pentru U Craiova – Sepsi: 2,15 este cota pentru „ambele echipe marchează”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT