Sport

Marinos Ouzounidis, nemulțumit după victoria cu FC Argeș: „Nu ăsta e jocul pe care ni-l dorim”

Tehnicianul Universității Craiova și-a „urecheat” jucătorii pentru evoluția din meciul cu FC Argeș: „Nu ăsta e jocul nostru”.
18.07.2021 | 00:13
Marinos Ouzounidis nemultumit dupa victoria cu FC Arges Nu asta e jocul pe care nil dorim
ADVERTISEMENT

În ciuda debutului cu dreptul în noul sezon al Ligii 1 , scor 1-0, pe teren propriu, împotriva celor de la FC Argeș, Marinos Ouzounidis nu a fost deloc încântat de prestația Universității Craiova.

Nu am jucat noi așa cum ne-am dorit. Bineînțeles, suporterii vor să atacăm tot timpul, dar eu le cer jucătorilor mei să aibă răbdare, să plimbe mai mult mingea și să folosească toată lățimea terenului”, a explicat tehnicianul grec, dând, însă, asigurări că va avea răbdare ca elevii săi să-și recapete ritmul de joc după perioada de pregătire.

ADVERTISEMENT

Partida a fost decisă de Andrei Ivan, care a reluat cu capul în plasă centrarea lui Cîmpanu, în minutul 55, la capătul unei acțiuni personale a acestuia, dar „juveții” au tremurat serios pentru cele trei puncte. Servit excelent de Tofan, Lupeta l-a învins pe Pigliacelli cu o scăriță, însă centralul Horia Mladinovici a anulat golul, pentru o poziție de offside, spre dezamăgirea piteștenilor.

Marinos Ouzounidis și-a „urecheat” jucătorii, în ciuda victoriei cu FC Argeș

Am jucat fără răbdare, am încercat să atacăm dintr-o pasă sau două, nu ăsta e jocul pe care ni-l dorim. Trebuie să schimbăm părțile, să pasăm mai mult.

ADVERTISEMENT

Poate pe jucători e o presiune mai mare, avem calitate ca echipă, dar, așa cum v-am spus și înainte de joc, nu știm exact în ce condiție se află jucătorii.

Avem ceva probleme, vrem să joace, dar nu au ritm, așa că au nevoie de ceva timp. Am așteptat în jumătatea lor, ne așteptăm la acest stil de joc din partea lor, dar nu am jucat noi așa cum ne-am dorit.

ADVERTISEMENT

Bineînțeles, suporterii vor să atacăm tot timpul, dar eu le cer jucătorilor mei să aibă răbdare, să plimbe mai mult mingea și să folosească toată lățimea terenului. Cer timp ca jucătorii să-și găsească ritmul.

Toți antrenorii vor jucători noi, eu am cerut doar timp. Bineînțeles că mai avem nevoie de doi, trei jucători ca echipa să fie mai bună, dar acest lucru nu ține de mine.

ADVERTISEMENT

L-am mutat pe Ivan în centru, nu a fost în cea mai bună condiție, dar știu că nu mă pot aștepta la ceva deosebit în această perioadă”, a declarat Marinos Ouzounidis la flash-interviul de după meci.

Nicușor Bancu, optimist înaintea meciului din Conference League

În schimb, jucătorii alb-albaștrilor sun convinși că vor avea, datorită acestei victorii, un moral excelent înaintea debutului în Conference League. Manșa tur a duelului cu formația KF Laci se va disputa joi, 22 iulie, la ora 19:00, în Albania.

Din fericire pentru noi am reuşit să marcăm şi să ţinem rezultatul. Jucam acasă şi nu am vrut să ne încurcăm cu ei ca şi anul trecut. Era important în primul meci să câştigăm, să începem cu dreptul.

Trebuie să ne luăm revanşa în Europa. În fotbal sunt surprize şi trebuie să ne întoarcem cu o victorie. Avem un lot mai mare şi oricine va intra va da totul”, a explicat Nicușor Bancu.


  • (P) Cota BETANO pentru U Craiova – FK Laci. 1,78 este cota pentru „peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT