Fotbal intern

Marinos Ouzounidis, nervos după FC Botoșani – U Craiova 1-1: „Ne trebuie VAR!”

21.04.2021 | 21:15
Marinos Ouzounidis nervos dupa FC Botosani  U Craiova 11 Ne trebuie VAR
ADVERTISEMENT

Marinos Ouzounidis a vorbit la finalul partidei dintre Craiova și FC Botoșani, scor 1-1, iar tehnicianul grec cere mai mult respect pentru elevii săi.

Antrenorul oltenilor nu a vrut să comenteze fazele la care elevii săi au cerut să primească lovituri de la 11 metri, însă își dorește ca „centralii” să fie mult mai atenți la următoarele meciuri din play-off. Totodată, Ouzounidis cere implementarea sistemului VAR în România.

ADVERTISEMENT

Realdo Fili a deschis scorul în minutul 12 după o greșeală a lui Nicușor Bancu, atacantul albanez șutând de la marginea careului, fără speranțe pentru Mirko Pigliacelli. Andrei Ivan a reușit să egaleze pentru Craiova, în minutul 80 cu un șut plasat.

Marinos Ouzounidis, nervos după FC Botoșani – U Craiova 1-1

Marinos Ouzounidis a vorbit la finalul partidei dintre Botoșani și Craiova, iar tehnicianul grec a fost nervos pentru felul în care s-a desfășurat meciul:

ADVERTISEMENT

„Nu a fost un joc, a fost o luptă. Nu vreau să vorbesc mult, pentru respect fotbalul și fotbaliștii, dar trebuie să existe mai mult respect între jucători.

Trebuie să înțelegem că e nevoie de VAR, chiar dacă se poate să nu ne avantajeze pe noi uneori, dar ne trebuie VAR. Pur și simplu, nu a fost fotbal, a fost luptă. Puteam să câștigăm noi, puteau ei. Dar dacă se continuă așa, ne mai trebuie jucători”.

ADVERTISEMENT

„Botoșani a luptat mai bine!”

Marinos Ouzounidis a continuat și i-a felicitat pe cei de la Botoșani, pentru că au „luptat” mai bine. Tehnicianul grec nu a vrut să ofere prea multe declarații după meci și s-a rezumat în a mai spune că adversarii au avut o zi mai bună.

„Felicit Botoșaniul, au avut o zi bună, au luptat bine, îi știam”, a mai spus Marinos Ouzounidis la finalul duelului cu FC Botoșani.

ADVERTISEMENT

În urma remizei, Craiova rămâne pe locul trei în campionat, cu 31 de puncte, în timp ce FC Botoșani se află pe locul 5, cu 22 de puncte.


  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – U Craiova: 1,55 este cota pentru „PSF X”. Vezi aici toate cotele

ADVERTISEMENT