Fotbal intern

Marinos Ouzounidis, prezent la meciul „satelitului” Universității Craiova. Pe cine a pus ochii. Exclusiv

24.02.2021 | 15:53
Marinos Ouzounidis prezent la meciul satelitului Universitatii Craiova Pe cine a pus ochii Exclusiv
ADVERTISEMENT

Marinos Ouzounidis a fost prezent la amicalul echipei a doua a Universității Craiova, cu CSO Filiași, iar tehnicianul grec a fost foarte atent la anumiți jucători de perspectivă ai oltenilor, printre care și Andrei Burlacu și Atanas Trică, care au fost remarcați de Ouzounidis.

În tribunele stadionului „Extensiv”, acolo unde s-a desfășurat partida amicală, a fost și Eugen Trică, tatăl lui Atanas și fostul ginere al lui Ilie Balaci, care a urmărit cu mare atenție evoluția fiului său.

ADVERTISEMENT

Ouzounidis și-a făcut timp pentru a observa evoluția tinerilor din academia Științei. Din păcate, echipa a doua a pierdut, scor 0-3, întâlnirea amicală cu formația din orașul vecin al Craiovei.

Marinos Ouzounidis, prezent la meciul echipei a doua a Universității Craiova. A pus ochii pe câțiva jucători de perspectivă

De când a venit la Universitatea Craiova, Marinos Ouzounidis încearcă să fie cât mai prezent în viața clubului și nu doar la prima echipă. Astfel, tehnicianul grec, împreună cu câțiva oameni din staff-ul său, își fac apariția mai mereu la meciurile echipei secunde a oltenilor.

ADVERTISEMENT

La ultimul joc, Ouzounidis a venit să urmărească la treabă mai mulți jucători de perspectivă pe care i-am putea vedea cât mai curând la meciurile echipei mari. Pe teren s-au aflat puști de 15 sau 16 ani, dar și Andrei Burlacu, atacant care ar putea fi o soluție pentru prima echipă.

Nepotul lui Ilie Balaci, Atanas Trică, a intrat și el pe parcursul reprizei secunde, fiind urmărit de ochi vigilenți ai tatălui său, Eugen Trică. Fostul antrenor de la FC U Craiova a trăit intens fiecare atingere a fiului său, cel care a ratat și o ocazie importantă în partea a doua, după o preluare foarte bună, însă șutul său a trecut peste poarta adversarilor. Andrei Burlacu, fotbalist despre care se spune că ar mai putea să primească o șansă la prima echipă, a fost și el pe teren, însă nu s-a remarcat prea mult.

ADVERTISEMENT
Eugen Trică
Eugen Trică. FOTO: Fanatik

Oltenii își pun mari speranțe în Atanas Trică, nepotul lui Ilie Balaci

Oficialii craioveni sunt foarte interesați de evoluția lui Atanas Trică. Pe lângă o lovitură de imagine pe care a dat-o Mihai Rotaru, Atanas poate fi un jucător important în viitor. Atacant de meserie, nepotul lui Balaci are o statură impresionantă la doar 16 ani. FANATIK a analizat jocul său din amicalul cu Filiași și a remarcat că jucătorul este foarte prezent la fazele fixe. A fost lăsat să execute și o lovitură liberă, însă de la mare distanță, iar șutul său de la aproximativ 30-35 de metri a fost prins de portarul celor de la CSO Filiași.

„Lumea nu trebuie să mai vorbesc despre el ca fiind nepotul lui Ilie Balaci și băiatul lui Eugen Trică! Lucrurile astea nu mai contează. El vrea deja să debuteze la echipa mare, dar are doar 16 ani jumate!

ADVERTISEMENT

Trebuie să avem grijă de el. Are calități, are fizic. El trebuie ușor-ușor să crească și să aibă răbdare.  Mai ales că acum a dat de antrenamente mult mai intense față de ce era la juniori,” a declarat Eugen Trică pentru FANATIK.


  • (P) Cota BETANO pentru Chindia – U Craiova : 1,93 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: