Fotbal intern

Marinos Ouzounidis, probleme cu accidentările la U Craiova: „Pe acești 5 fotbaliști nu mă pot baza”

10.03.2021 | 17:16
Marinos Ouzounidis probleme cu accidentarile la U Craiova Pe acesti 5 fotbalisti nu ma pot baza
ADVERTISEMENT

Marinos Ouzounidis, antrenorul Universității Craiova, s-a declarat îngrijorat de starea lotului înaintea partidei cu Gaz Metan Mediaș. El nu se va putea baza pe nu mai puțin de cinci fotbaliști importanți. 

Grecul este preocupat și de starea gazonului de la Mediaș, însă a găsit și motive de optimism înaintea partidei. Ouzounidis a declarat că singurul său obiectiv este acela de a obține victoria.

ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova continuă să spere la titlu. Oltenii sunt pe locul 3, la 7 puncte în spatele lui FCSB și CFR Cluj, dar înjumătățirea din play-off le-ar putea fi de mare folos.

Marinos Ouzounidis, probleme cu accidentările la U Craiova: „Nu doar Koljic e accidentat, mai sunt şi Bălaşa, Ofosu, Acka, Screciu”

Vineri, 12 martie, Universitatea Craiova se va deplasa la Mediaș pentru partida cu Gaz Metan. Antrenorul Marinos Ouzounidis a declarat că nu se va putea baza pe mai mulți jucători foarte importanți în meciul care o poate aduce la 4 puncte de primul loc.

ADVERTISEMENT

„Nu este accidentat numai Koljic, mai sunt şi Bălaşa, Ofosu, Acka, Screciu. Deci avem numeroase probleme, dar în acest moment mă gândesc doar la jucătorii pe care îi avem disponibili.

Acum sunt importanţi jucătorii care pot juca, iar ei trebuie să primească atenţia şi meritele pentru rezultatele obţinute. Nu ştiu alte echipe dacă aveau problemele noastre ar fi obţinut aceleaşi rezultate ca noi”, a spus Ouzounidis la conferința de presă de dinaintea partidei.

ADVERTISEMENT

Îl preocupă starea gazonului, dar are încredere în echipa sa: „Nu îmi este teamă!”

Chiar dacă nu se va putea baza pe cinci oameni importanți, din toate compartimentele, Ouzounidis este încrezător înaintea partidei de la Mediaș și speră că echipa lui va reuși să își impună jocul în fața adversarilor.

„Important este să înscriem un gol mai mult decât adversarul. Nu am fi mulţumiţi doar cu un 1-0, dar avem anumite probleme în acest moment, le ştim. Importante însă sunt cele trei puncte. Nu îmi este teamă de acest meci, dar ştiu că Mediaş este o echipă foarte bună. În prezent ocupă un loc inferior în clasament având în vedere ce jucători şi posibilităţi are.

ADVERTISEMENT

Sunt conştient că noi trebuie să jucăm foarte bine pentru a câştiga. Toate meciurile sunt dificile. Mai ales când astfel de echipe precum Gaz Metan întâlnesc Craiova, FCSB sau CFR Cluj, pentru că jucătorii lor se motivează şi încearcă să se autodepăşească. Gaz Metan Mediaş nu merita să piardă ultimul meci. Însă noi trebuie să gândim pozitiv şi să încercăm să ne impunem jocul nostru”, a mai spus antrenorul.

Dacă în echipa sa are încredere, în ciuda respectului pe care a mărturisit că îl poartă adversarilor de vineri, Ouzounidis nu este la fel de optimist în privința gazonului. Terenul de la Mediaș nu se prezintă la fel de bine precum cele pe care are ocazia să se antreneze formația din Bănie.

„Bineînţeles că ne îngrijorează şi problema terenului, dar sunt deja de o lună aici şi ştiu că aceasta a fost vremea în această perioadă. Este dificil şi pentru jucători deoarece terenurile nu sunt cele mai bune. Dar putem spune că suntem norocoşi că avem terenuri bune aici, la Craiova. Având în vedere că avem o partidă vineri şi apoi alta marţi, este un obiectiv şi să îi menţinem sănătoşi pe jucători”, a încheiat Ouzounidis.


  • (P) Cota BETANO pentru Gaz Metan – U Craiova: 1,85 este cota pentru “2 solist”. Vezi aici toate cotele

ADVERTISEMENT