Fotbal intern

Marinos Ouzounidis pune presiune după victoria de la Cluj: “Putem să jucăm şi mai bine de atât”

24.04.2021 | 23:28
Marinos Ouzounidis pune presiune dupa victoria de la Cluj Putem sa jucam si mai bine de atat
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova a obţinut o victorie importantă la Cluj, scor 2-1, şi reintră în lupta la titlu în Liga 1. Ivan şi Tudorie au marcat pentru olteni, pentru un succes care a venit pe final de meci.

Marinos Ouzounidis şi-a felicitat elevii pentru victorie, dar le-a atras atenţia că aşteaptă chiar mai mult de la ei în ceea ce priveşte nivelul jocului.

ADVERTISEMENT

Ouzounidis consideră că victoria este una meritată, în special pentru desfăşurarea primei reprize, pe care spune că echipa sa a dominat-o foarte clar.

Marinos Ouzounidis, convins că Universitatea Crioava a meritat să câştige la Cluj: “Puteam să rezolvăm meciul din prima repriză”

“Puteam să rezovlăm meciul din prima repriză, în care am fost mult mai buni. Apoi ne-am retras prea mult, iar ei sunt foarte buni la fazele fixe. Suntem satisfăcuţi de rezultat, dar cred că putem să jucăm mai bine. Cred mai mult în jucători.

ADVERTISEMENT

Avem posibilitatea de a controla jocul poziţional. Puteam să marcăm golul doi cu Mammut. Apoi avem şi noroc la bara lor. Dar dacă vezi meciul la general, meritam să câştigăm. Am jucat mai bine. Suntem o echipă care vrem să avem posesie, să combinăm mai mult.

Dar în astfel de meciuri rezultatul este cel mai important. Până la urmă prefer să câştig şi să nu joc aşa de bine. Nu e uşor să câştigi aici, sunt foarte satisfăcut de rezultat. Vreau să îl felicit pe Acka, nu a mai jucat de patru luni”, a declarat Marinos Ouzounidis la Telekom Sport.

ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova mai are un meci decisiv în lupta pentru titlu. Va înfrunta FCSB, pe propriul teren, joi de la 19:45

Pentru Universitatea urmează un alt meci extrem de important în lupta pentru titlu. Oltenii vor înfrunta pe FCSB, pe propriul teren. Partida este programată joi, de la ora 19:45.

Universitatea Craiova ajunge la 34 de puncte după victoria de la Cluj, patru mai puţine decât CFR, echipa clasată pe locul 2. FCSB este pe primul loc, cu 39 de puncte, şi are de disputat jocul din această etapă, duminică, împotriva celor de la Sepsi.

ADVERTISEMENT

Pentru Universitatea Craiova este prima victorie din acest play-off. După ce remizase în partidele cu Sepsi şi FC Botoşani.


(P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – FCSB: 2,72 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT