Fotbal intern

Marinos Ouzounidis, ”săgeți” către LPF înaintea meciului cu Clinceni: ”Toţi vrem să fim cu familiile”

02.05.2021 | 13:19
Marinos Ouzounidis sageti catre LPF inaintea meciului cu Clinceni Toti vrem sa fim cu familiile
ADVERTISEMENT

Antrenorul echipei Universitatea Craiova, Marinos Ouzounidis, a trimis ”săgeți” către conducătorii LPF care au programat meciul cu Academica Clinceni, din etapa a cincea a play-off-ului, chiar în ziua de Paște.

Așa cum FANATIK a anunțat, programul echipelor la titlu este încărcat de sărbători. Pentru olteni este cu atât mai greu, deoarece au meci chiar în ziua de Paște. Astfel, duminică, de la ora 21:00, Știința joacă la Călărași cu Academica Clinceni.

ADVERTISEMENT

Delegația ”alb-albastră” va sta la Călărași până marți, 4 mai, atunci când se va deplasa la Sfântu Gheoghe pentru duelul cu Sepsi de miercuri, 5 mai.

LPF, criticată de Marinos Ouzounidis pentru programarea partidei cu Clinceni în ziua de Paște

Programările făcute de LPF l-au nemulțumit de tehnicianul Marinos Ouzounidis, care a răbufnit înaintea partidei Academica Clinceni – Universitatea Craiova și a pus tunurile pe șefii fotbalului din Liga 1.

ADVERTISEMENT

”Avem câțiva jucători accidentați, dar sper să găsim soluții. Cu toată această situaţie legată de Covid este greu pentru jucători să evolueze din trei în trei zile, este ceva la care ar trebui să se gândească federaţia, nu ştiu ce poate face, dar majoritatea echipelor nu apucă să se pregătească aşa cum trebuie.

Este ciudat să joci duminică, de Paşte. Toţi avem familii, avem copii, toţi vrem să fim cu familiile, dar nimeni nu se gândeşte la asta”, a declarat Ouzounidis înainte de întâlnirea de la Călărași.

ADVERTISEMENT

Ouzounidis crede că meciul cu Clinceni este mai greu decât cele cu CFR și FCSB

”Le-am spus băieţilor că meciul cu Clinceni va fi cel mai greu de până acum şi vreau să rămânem concentraţi. Suntem pe locul 3 şi în primul rând trebuie să ne consolidăm acest loc, apoi ne vom gândi la locul 2 şi dacă e cazul şi la locul 1.

Avem destule meciuri şi trebuie să ne gândim la următorul, să luăm totul pas cu pas. Vreau să rămânem concentrați. Acum, cea mai dificilă partidă este cea cu Academica. O să vedem ce va fi”, a mai spus tehnicianul grec.

ADVERTISEMENT

Finanțatorul echipei Universitatea Craiova, Mihai Rotaru, a exultat dupa victoriile cu CFR Cluj și FCSB, dar în același timp i-a avertizat pe jucători să fie atenți la meciul cu Academica Clinceni.


  • (P) Cota BETANO pentru Academica Clinceni – Universitatea Craiova: 1,52 este cota pentru „peste 1,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT