Fotbal intern

Marinos Ouzounidis, scuze pentru startul slab din play-off: ”Uneori nu e suficient să ai o echipă bună”. Video

23.04.2021 | 15:46
Marinos Ouzounidis scuze pentru startul slab din playoff Uneori nu e suficient sa ai o echipa buna Video
ADVERTISEMENT

Antrenorul echipei Universitatea Craiova, Marinos Ouzounidis, caută scuze pentru startul slab din play-off și consideră că nu nu este suficient să ai o formație bună.

Oltenii au remizat cu Sepsi OSK și FC Botoșani și s-au înderpărtat de obiectul stabilit, câștigarea titlului.

ADVERTISEMENT

În plus, tehnicianul grec are mari probleme la nivelul fundașilor centrali înaintea partidelor cu CFR Cluj și FCSB, decisive pentru formația din Bănie.

U Craiova are rezultate modeste în play-off, iar Marinos Ouzounidis caută scuze

Înaintea duelului cu CFR Cluj, care va avea loc sâmbătă, 24 aprilie, de la ora 20:30, Marinos Ouzounidis a vorbit despre întâlnirea din Gruia și a încercat să găsească scuze pentru debutul modest în play-off.

ADVERTISEMENT

”Programul va încărcat până la finalul sezonului, pentru noi este important să ne recuperăm jucătorii care au ceva probleme de sănătate. Toate meciurile din play-off vor fi grele”, a declarat tehnicianul elen.

”Voi aștepta până în ultimul moment pentru a vedea ce jucători am disponibili. Sunt câteva poziții în care avem unele probleme, dar nu sunt îngrijorat pentru că am jucători buni și sunt soluții”, a declarat Ouzounidis.

ADVERTISEMENT

Craiova e sub tensiune

”Jucătorii sunt bine din punct de vedere mental. Mă bucură faptul că încearcă, muncesc și au atitudinea potrivită până la final, dar uneori câștigi, alteori nu. Uneori nu e suficient să ai o echipă bună pentru a obține rezultate favorabile”, a încheiat antrenorul Universității Craiova.

Ștefan Baiaram s-a accidentat în partida cu Sepsi, iar toată lumea s-a temut de ceea ce e mai rău. Totuși, fotbalistul de 18 ani a scăpat ”doar” cu o entorsă și ceva probleme la un ligament. Baiaram ar putea să fie recuperat până la finalul campionatului.

ADVERTISEMENT

Nervos din cauza remizei de la Botoșani, patronul oltenilor, Mihai Rotaru, a lansat un atac virulent la adresa antrenorului moldovenilor, Marius Croitoru, pe care îl acuză că ”vorbește mult și pe lângă subiect”.


  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – U Craiova: 1,25 este cota pentru „șansă dublă: 1x”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT