Fotbal intern

Marinos Ouzounidis se consideră cel mai norocos antrenor din play-off: ”Orice echipă și-l dorește”

16.04.2021 | 13:59
Marinos Ouzounidis se considera cel mai norocos antrenor din playoff Orice echipa sil doreste
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova este singura echipă din play-off care luptă pe două fronturi, campionat-cupă, iar acest lucru îi ajută pe jucători să rămână concentrați, spune antrenorul Marinos Ouzounidis.

Contrar obiceiului celor mai mulți tehnicieni din fotbalul românesc care se plâng adesea din cauza programului încărcat de meciuri, Marinos Ouzounidis se declară mulțumit și norocos.

ADVERTISEMENT

Oltenii vor juca până la sfârșitul sezonului din trei în trei zile, iar acest lucru îl ajută pe antrenorul grec care spune că în acest context concentrarea fotbaliștilor lui va fi maximă. Înaintea meciului cu Sepsi, grecul a primit și o veste bună, după ce FANATIK a anunțat în exclusivitate că Mihai Rotaru îi va prelungi contractul lui Marius Constantin.

Marinos Ouzounidis: ”Nu e un program ușor, dar ne avantajează”

Antrenorul oltenilor știe că echipa lui trebuie să facă meciuri foarte bune și să obțină puncte pentru a se menține în lupta pentru câștigarea campionatului. Înjumătățirea punctelor a redus diferența față de liderul FCSB la doar patru lungimi, iar programul dens de meciuri îi ușurează în mare măsură munca.

ADVERTISEMENT

”Nu e ușor, dar prefer acest lucru, pentru că jucătorilor le va fi mai ușor să rămână concentrați, iar acest lucru îmi ușurează și mie munca. Chiar dacă este o perioadă cu multe meciuri cred că acest lucru îi ajută pe fotbaliști, pentru că ei știu că oricând echipa poate avea nevoie de ei.

Eu cred că un astfel de program își dorește orice echipă, să aibă meciuri în toate competițiile și să își îndeplinească toate obiectivele”, a spus Ouzounidis, la conferința de presă premergătoare meciului cu Sepsi Sfântu Gheorghe, primul din faza play-off.

ADVERTISEMENT

Ce încearcă să evite în întâlnirea cu Sepsi

Marinos Ouzounidis a vorbit și despre atuurile covăsnenilor și a evidențiat forța jucătorilor lui Sepsi în duelurile unu contra unu. Însă, grecul știe cum să evite să cadă în plasa stilului de joc al trupei lui Leo Grozavu.

”Au o defensivă foarte bună, jucători foarte puternici în duelurile unu la unu ceea ce înseamnă că noi va trebui să jucăm în viteză, să găsim spații pentru a evita aceste dueluri. Însă, cel mai important este să continuăm să jucăm așa cum ne-am propus, să jucăm ceea ce pregătim zi de zi.

ADVERTISEMENT

Avem un target, trebuie să luăm toate cele trei puncte din acest meci. Am spus de multe ori că nu trebuie să ne gândim în acest moment la titlul de campioană, ci trebuie să luăm meciurile unul după altul, să ne îndeplinim obiectivele și atunci vom fi acolo unde toată lumea vrea să fim. După meci vom analiza unde suntem și vom pregăti următorul meci”, a mai spus Ouzounidis.

Meciul Universitatea Craiova – Sepsi OSK se joacă sâmbătă, de la ora 20:30, pe arena ”Ion Oblemenco”. Înaintea partidei oltenii sunt pe 3 în clasament, cu 29 de puncte, 6 peste Sepsi, ocupanta locului 4.


  • (P) Cota BETANO pentru U Craiova – Sepsi: 3,35 este cota pentru ”X solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT