Marinos Ouzounidis surprinde înaintea duelului cu Hermannstadt: “Sepsi și Botoșani se vor bate la titlu”

Eduard Dimiean   
în Universitatea Craiova
17/02/2021, 14:41
Marinos Ouzounidis surprinde înaintea duelului cu Hermannstadt: “Sepsi și Botoșani se vor bate la titlu”
Marinos Ouzounidis surprinde înaintea duelului cu Hermannstadt: "Sepsi și Botoșani se vor bate la titlu" (sportpictures.eu)

Marinos Ouzounidis, tehnicianul lui U Craiova, surprinde înaintea partidei cu Hermannstadt considerând că Sepsi și Botoșani sunt două echipe care se vor lupta pentru titlul de campioană în Liga 1.

Grecul a mai precizat că echipa sa trebuie să fie precaută înaintea oricarui duel din campionat, iar succesul va ține mult de atitudinea pe care jucătorii o vor avea pe teren.

La debutul său pe banca oltenilor, Ozounidis a scos doar o remiză albă, în deplasare cu Academica Clinceni. Craiova este pe locul 3 în clasament, cu 44 de puncte acumulate în 23 de partide.

Marinos Ouzounidis surprinde înaintea duelului cu Hermannstadt: “Sepsi și Botoșani se vor bate la titlu”

“Nu numai CFR şi FCSB se vor bate la titlu, alături de noi, ci şi Sepsi şi Botoşani, toate echipele care vor intra în play-off sunt periculoase. Am văzut rezultate surprinzătoare în ultimele etape. Dar trebuie să ne uităm în curtea noastră, nu în a altora”, a declarat Marinos Ouzounidis.

Tehnicianul grec este mulțumit de noile achiziții ale clubului, însă, precizează că este nevoie de timp pentru a-i integra în cadrul echipei: “Camara şi Fedele sunt jucători buni, ne vor ajuta, dar nu sunt 100 % pentru a juca un meci întreg, trebuie să gestionăm atent situaţia lor. Pentru mine este important să joace echipa bine, nu neapărat un jucător anume.

Este o mică problemă pentru antrenori, pentru că atunci când faci primul 11 trebuie să ţii cont de tinerii pe care-i foloseşti şi posturile pe care joacă aceştia. Pe Koljic îl aşteptăm săptămâna viitoare să se antreneze cu noi. Ofosu are o accidentare de durată, trebuie să avem grijă cu el.”

Grecul se așteaptă la o partidă dificilă cu Hermannstadt

Marinos Ouzounidis nu acceptă ca echipa sa să trateze cu neglijență vreun adversar, și susține că toate meciurile se vor dovedi dificile: “Toate meciurile sunt importante în finalul sezonului regular, ne aşteptăm să fie jocuri dificile, toată lumea e motivată, de aceea trebuie să fim concentraţi şi atenţi.

Am văzut acest lucru şi în meciul nostru de data trecută şi în meciul adversarei noastre de vineri. Dacă credem că va fi un meci uşor, nu avem nicio şansă. Trebuie să ne gândim numai la următorul meci, nu la cele de la final.

În ultima partidă nu am avut prea multă energie, s-a văzut oboseala, aşa că trebuia să marcăm repede, în repriza a doua n-am avut ocazii. Acum jucătorii sunt mai proaspeţi, sper să jucăm mai bine, fiindcă am avut timp de odihnă, de pregătire şi avem parte de un teren bun”, a mai ađăugat Ouzounidis.


  • (P) Cota BETANO pentru U Craiova – Hermannstadt : 2,10 este cota pentru „ambele echipe marchează”. Vezi aici toate cotele!

Închide ×