Sport

Marinos Ouzounidis, ultimul discurs în fața jucătorilor de la U Craiova. Ce le-a spus grecul. Exclusiv

Marinos Ouzounidis a ținut un ultim discurs în fața jucătorilor de la U Craiova. FANATIK a aflat ce a spus grecul la ultima sa întâlnire cu fotbaliștii pe care i-a antrenat aproximativ jumătate de an.
24.07.2021 | 11:48
Marinos Ouzounidis ultimul discurs in fata jucatorilor de la U Craiova Ce lea spus grecul Exclusiv
Marinos Ouzounidis, ultimul discurs în fața jucătorilor de la U Craiova. Ce le-a spus grecul. Exclusiv
ADVERTISEMENT

FANATIK a dezvăluit în exclusivitate informația că Marinos Ouzounidis a fost demis de la U Craiova. Patronul Mihai Rotaru a avut o discuție cu tehnicianul grec și s-a ajuns la concluzia că Ouzounidis ar trebui să părăsească Bănia. Ultimul meci pe banca tehnică a fost în Albania, acolo unde Știința a pierdut rușinos în fața necunoscuților de la Laci.

Imediat după dezvăluirea informației, președintele Sorin Cârțu a oferit și o prima reacție. Acesta a spus că trebuiau luate niște măsuri după jocul slab al echipei din ultima vreme. Marinos Ouzounidis a intrat în istoria Universității Craiova, fiind antrenorul care i-a dus pe „juveți” către câștigarea a doua trofee, Cupa și Supercupa României.

ADVERTISEMENT

Marinos Ouzounidis a ținut un ultim discurs în vestiarul de la U Craiova: „Să credeți în voi”. Dragoș Bon este „principal” la partida cu FCSB

Eșecul din Albania i-a fost fatal lui Marinos Ouzounidis, antrenor care nu a avut un mandat atât de lung pe banca Științei. Totuși, în jumătate de an, acesta a cucerit două trofee și a reușit victorii cu FCSB și CFR Cluj, dar a avut o serie de câteva meciuri mai slabe în play-off, iar de atunci fanii au rămas cu impresia cu tehnicianul grec nu poate să impună un joc ofensiv.

În actuala stagiune, Ouzounidis a prins două meciuri oficiale. Oltenii s-au impus cu 1-0 în prima etapă în fața formației FC Argeș, dar au pierdut și în prima manșă a celui de-al doilea tur din Conference League, scor 0-1, în fața albanezilor de la KF Laci.

ADVERTISEMENT

Totuși, Craiova are șansa să își ia revanșa joia viitoare și să meargă mai departe. De asemenea, grecul a câștigat și Supercupa României în fața campioanei CFR Cluj. Mirko Pigliacelli a fost eroul din duelul cu ardelenii, având două parade extraordinare în fața lui Bilel Omrani și Alexandru Păun.

Marinos nu va mai avea șansa să se lupte pentru titlul cu Universitatea, fiind demis de către conducerea clubului. FANATIK a aflat ce mesaj le-a transmis antrenorul după ce a aflat că nu va mai conduce banca tehnică: „Vă mulțumesc pentru tot, băieți. Să mergeți mai departe și să credeți voi,” a spus Marinos Ouzozunidis la ultima întâlnire cu deja foștii săi elevi.

ADVERTISEMENT

Conducerea Universității Craiova: „Trebuiau luate niște măsuri”. Edi Iordănescu, omul dorit de Mihai Rotaru pentru a prelua banca tehnică

Oltenii trebuie să se miște repede după demiterea lui Marinos Ouzounidis. Chiar dacă nu vor putea să aleagă pe cineva până la partida cu FCSB, „alb-albaștrii” ar vrea să aibă un antrenor principal până la returul cu KF Laci din Conference League. Președintele Universității Craiova, Sorin Cârțu, a vorbit pentru FANATIK despre demiterea tehnicianului grec.

„Da, informația este adevărată, s-a reziliat contractul cu Marinos Ouzounidis. Interimatul va fi asigurat de Dragoș Bon, de Octavian Benga și Ian Coll.  Vedem ce antrenor vom căuta, deocamdată abia am reziliat. Vom vedea ce se va întâmpla, deocamdată avem un interimat și vedem cât va fi.

ADVERTISEMENT

Rezilierea a fost de comun acord, bineînțeles. A fost supărare după meciul din Albania, normal. După un asemenea rezultat trebuiau luate niște măsuri, știi cum e. Așa că ne-am pus de acord”.

Conform informațiilor deținute de FANATIK, Edi Iordănescu este prima opțiune a lui Mihai Rotaru pentru a o prelua pe Universitatea Craiova. Este bine cunoscută relația bună dintre cei doi, iar Iordănescu este un antrenor liber de contract după despărțirea de CFR Cluj, formație cu care a reușit să câștige titlul în Liga 1.

  • 43 de ani are Edi Iordănescu, antrenor care a stat ultima dată pe banca CFR-ului
  • 26 de meciuri a prins Marinos Ouzounidis la cârma Universității Craiova
ADVERTISEMENT