Fotbal intern

Marinos Ouzounidis vrea mai mult de la elevii săi: „Am făcut alte meciuri mai bune!” Video

16.03.2021 | 21:25
Marinos Ouzounidis vrea mai mult de la elevii sai Am facut alte meciuri mai bune Video
ADVERTISEMENT

Marinos Ouzounidis a fost mulțumit de prestația elevilor săi în partida câștigată de Universitatea Craiova cu UTA, 2-0, dar tehnicianul grec vrea mai mult din partea oltenilor.

Antrenorul a vorbit și despre pauza competițională și recunoaște că și-ar fi dorit să aibă cât mai mulți jucători alături de el la antrenamente, pentru a-i cunoaște mai bine.

ADVERTISEMENT

Golurile oltenilor au fost marcate de Dan Nistor, în minutul 69 și de Alexandru Tudorie, din penalty, în minutul 90+2, iar oltenii ajung la patru puncte distanță de FCSB și CFR Cluj, liderii campionatului.

Marinos Ouzounidis vrea mai mult de la elevii săi

Marinos Ouzounidis a vorbit la finalul victoriei Craiovei în fața celor de la UTA și a declarat că vrea mai mult de la jucătorii săi: „Cred că am jucat în alte meciuri mai bine decât am făcut-o azi. 

ADVERTISEMENT

Trebuie să lucrăm mai mult la faza de finalizare, să rezolvăm meciul mult mai repede decât am făcut-o azi. Știu că sunt lucruri pe care le putem îmbunătăți, până la urmă la finalul campionatului tocmai astfel de meciuri fac diferența.

În astfel de meciuri putem pierde multe puncte. Cred că meciul de azi reprezintă un moment bun înainte de meciurile care vor urma”.

ADVERTISEMENT

„Partidele cu FCSB și CFR Cluj sunt un test bun pentru noi”

Marinos Ouzounidis a continuat și a vorbit despre meciurile cu FCSB și cu CFR Cluj, pe care Craiova urmează să le joace: „Cred că partidele cu FCSB, cu CFR Cluj vor fi un test bun pentru noi”.

Totodată, tehnicianul grec a recunoscut că și-ar fi dorit să aibă cât mai mulți jucători la dispoziție în pauza creată de meciurile naționalei, pentru a-i cunoaște mai bine.

ADVERTISEMENT

„Trebuie să respectăm naționalele, noi traversăm o perioadă bună, preferam să lucrăm cu toții, dar e normal ca jucătorii convocați să meargă la națională, asta e viața”, a mai spus tehnicianul la finalul meciului.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – U Craiova: 1,75 este cota pentru “ambele marchează”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT