Fotbal intern

Marinos Ouzounidis vrea o victorie lejeră a Universității Craiova în meciul cu Viitorul Tg. Jiu: „E important!” Video

13.04.2021 | 17:07
Marinos Ouzounidis vrea o victorie lejera a Universitatii Craiova in meciul cu Viitorul Tg Jiu E important Video
Marinos Ouzounidis vrea ca jucătorii săi să câștige la pas în U Craiova - Viitorul Pandurii: „E important”
ADVERTISEMENT

Marinos Ouzounidis vrea ca Universitatea Craiova să fie deja cu un picior în finala Cupei României după partida din turul semifinalei cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu. Tehnicianul grec susține că este foarte important ca jucătorii săi să își asigure un rezultat favorabil și liniștitor în meciul de acasă.

Universitatea Craiova este marea favorită la câștigarea Cupei, mai ales că în semifinale dă peste o echipă de Liga 2, iar în finală s-ar putea întâlni cu Astra Giurgiu sau cu Dinamo, două echipe care sunt în play-out-ul Ligii 1.

ADVERTISEMENT

Alexandru Mateiu, fotbalist care și-a regăsit pofta de joc în timpul mandatului lui Ouzounidis, spune că el și coechipierii săi nu ar trebui să o subestimeze pe Viitorul Pandurii și că trebuie să fie concentrați sută la sută pentru a fi mai aproape de ultimul act al competiției.

Marinos Ouzounidis vrea ca Universitatea Craiova să câștige la pas meciul cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu: „Este important să luăm o opțiune de calificare”

La trei ani după ce a obținut precedentul trofeu în această competișie, Universitatea Craiova are din nou un culoar favorabil pentru a câștiga Cupa României. Calificați în semifinale, „juveții” vor da peste o echipă de eșalon secund, Viitorul Pandurii Târgu Jiu. În 2018, Craiova juca finala în compania formației Hermannstadt, sibienii fiind în Liga 2 în acel moment.

ADVERTISEMENT

La prima vedere, Universitatea Craiova are prima șansă în dubla cu Viitorul, iar Marinos Ouzounidis, tehnicianul Științei, este conștient de acest lucru: „Suntem favoriţi, fiind echipa mai bună, dintr-un eşalon superior faţă de Viitorul Pandurii, dar trebuie să ne respectăm adversarul, să tratăm meciul foarte serios.

Sper să facem un joc de calitate şi să reuşim un rezultat pozitiv, chiar unul care să ne dea şanse mari de calificare. Este important să luăm o opţiune pentru calificare, înaintea meciului retur, care va fi în deplasare,” a declarat Ouzounidis înainte de Universitatea Craiova – Viitorul Pandurii, joc ce se va disputa miercuri, de la ora 19:00

ADVERTISEMENT

Alexandru Mateiu este prudent: „Meciurile din Cupa României sunt imprevizibile”

Până în semifinale, Universitatea Craiova a trecut de Progresul Spartac (5-0), FC Botoșani (1-0) și de Chindia Târgoviște (1-0), în timp ce Viitorul Pandurii a avut de muncă în fața unor formații ca Viitorul Dăești (2-1), FC Argeș (1-0), Gaz Metan Mediaș (1-0) și Universitatea Cluj (3-1).

Alexandru Mateiu este de părere că echipa din Gorj le-ar putea pune probleme gazdelor din Bănie: „Consider că va fi un meci dificil, meciurile din Cupa României sunt imprevizibile, trebuie să-l tratăm foarte serios şi să tranşăm din prima manşă calificarea.

ADVERTISEMENT

Avem emoţii pozitive, trebuie să dăm maximum, mai ales că jucăm acasă şi să ne facem un avantaj suficient de mare înaintea returului,” a declarat purtătorul tricoului cu numărul opt de la Universitatea Craiova.


  • (P) Cota BETANO pentru U Craiova – Viitorul Târgu Jiu: 2,32 este cota pentru „ambele echipe marchează”. Vezi aici toate cotele! 

ADVERTISEMENT