ADVERTISEMENT
Fotbal international

Mario Balotelli, aproape de revenirea în Anglia după 5 ani! De ce a căzut transferul

Autor: Traian Terzian | 18.11.2020 | 10:28
Mario Balotelli, aproape de revenirea în Anglia după 5 ani! De ce a căzut transferul
Atacantul italian Mario Balotelli a fost aproape de o revenire în fotbalul din Anglia la cinci ani după ce a plecat de FC Liverpool, timp în care cariera sa a ajuns foarte jos. Sursă foto: Hepta

Atacantul italian Mario Balotelli a fost aproape de o revenire în fotbalul din Anglia la cinci ani după ce a plecat de FC Liverpool, timp în care cariera sa a ajuns foarte jos.

ADVERTISEMENT

Jucător recunoscut pentru problemele sale comportamentale, internaționalul italian de 30 de ani a fost dat afară de Brescia în vară pentru că a întârziat zece zile la reunirea lotului după pandemie.

În urmă cu zece ani, ”Super Mario” era considerat unul dintre cei mai promițători fotbaliști din întrega lume, însă caracterul său l-a tras în jos, iar cariera nu a fost cea așteptată.

Revenirea lui Mario Balotelli în Anglia nu s-a mai realizat

Cotidianul The Sun a scris că Mario Balotelli a fost în aceste zile aproape de o revenire în fotbalul din Anglia, el fiind în tratative avansate cu Barnsley, formație aflată la mijlocul clasamentului din Championship.

ADVERTISEMENT

După ce în sezonul precedent s-a salvat în ultima clipă de la retrogradare, Barnsley a încercat să-l aducă pe atacantul italian pentru a-și întări linia ofensivă și a încerca să nu mai aibă probleme cu zona minată și chiar să încerce să ajungă între primele șase din liga secundă.

Rămas liber de contract după despărțirea de Brescia, Balotelli i-a dat undă verde impresarului său să negocieze cu șefii lui Barnsley, însă, la scurt timp, a anunțat că nu mai este interesat de un transfer în Anglia și se gândește la alte variante pentru a-și continua cariera.

Campion în Serie A şi Premier Leagur, câştigător de Liga Campionilor şi vicecampion european cu naționala Italiei, Mario Balotelli s-a antrenat în ultima perioadă cu formaţia Sporting Franciacorta, ocupanta locului al treilea în Grupa B din Serie D, liga a patra din Italia.

ADVERTISEMENT

După despărţirea de Brescia, despre ”Super Mario s-a zvonit că ar putea ajunge la campioana CFR Cluj”. Nu s-a concretizat nimic, dar jucătorul nici nu era dorit de antrenorul Dan Petrescu, de teamă să- nu-i fie stricată atmosfera în vestiar.

Cunmoscut ca fiind un tip extravagant, Mario Balotelli a reușit să intre într-un top select al fotbaliștilor. El se află printre primii zece jucători cu cele mai luxoase vile. Când a semnat cu Liverpool, internaționalul italian și-a cumpărat o casă superbă pentru aproximativ 5 milioane de dolari.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!