Cele mai citite

Video. Campanie incredibilă lansată de Mario Balotelli: “Eşti un minicinos!” Mesajele lui Falcao, Neymar şi Materazzi

Mario Balotelli a lansat o campanie incredibilă pe internet. S-a folosit de vedetele din fotbal pentru a-l face de râs pe fratele său.
05.01.2018 | 18:23
Video. Campanie incredibilă lansată de Mario Balotelli:
Mario Balotelli

Starul lui Nice şi-a petrecut vacanţa de sărbători cu familia. Atacantul a avut timp să joace FIFA cu fratele său, Enock, însă meciul nu a fost unul amical. Fratele său nu a recunoscut că Mario l-a învins, aşa că atacantul a trecut la fapte.

Şi-a sunat prietenii din lumea fotbalului şi a pornit o campanie prin care aceştia să îl facă mincinos pe Enock. Pe rând, Falcao, Neymar, Materazzi, Kevin Prince Boateng, dar şi fostul director al lui AC Milan, Adriano Gallian i-au transmis un mesaj fratelui lui Mario Balotelli. 

Balotelli, printre golgheterii Ligue 1 

“Enock, eşti un mincinos! Mario te-a bătut la FIFA”, au fost mesajele înregistrate de vedetele din fotbal şi trimise lui Balotelli.  Starul lui Nice a făcut o compilaţie şi a publicat filmuleţul pe o reţea de socializare. 

VEZI VIDEO

 

 

@433 @iomatrix23 @neymarjr @falcao @prince09_ @dantebahia #AdrianoGalliani @enock17 @boatengprince.94 @el_driverdes @damiano_er_faina @antonyuberti @emis_killa @piodantini @pioeamedeo83 Guys you all know the truth! Ragazzi sapete tutti la verità! 

 

Mario Balotelli este printre cei mai buni marcatori din Ligue 1. A marcat 10 goluri pentru Nice în acest sezon, echipa la care evoluează italianul fiind pe locul 6, în revenire de formă, după un început mai slab de sezon. 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri