Fotbal international

Mario Balotelli l-a ameninţat pe Leonardo Bonucci: “Norocul tău că nu am fost acolo”

03.04.2019 | 20:03
Mario Balotelli l-a ameninţat pe Leonardo Bonucci

Mario Balotelli l-a ameninţat pe Leonardo Bonucci după meciul Cagliari – Juventus 0-2. Fundaşul campioanei Italiei este acuzat că nu i-a luat apărarea lui Moise Kean, fotbalist care a fost ţinta unor atacuri rasiste în timpul partidei din etapa a 30-a din Serie A.

Mario Balotelli l-a ameninţat pe Leonardo Bonucci. Ce i-a transmis pe Instagram

Leonardo Bonucci a avut o declaraţie mai puţin insiprată la finalul meciului Cagliari – Juventus 0-2, iar Mario Balotelli a reacţionat imediat pe Instagram. “Bravo! Spune-i lui Bonucci că a fost norocos că nu am fost pe acolo. În loc să-ţi ia apărarea. Wow, am fost şocat. Fratele meu, te iubesc”, a fost mesajul postat de Mario Balotelli pe contul personal de Instagram.

La finalul meciului de la Cagliari, Leonardo Bonucci a susţinut că Moise Kean are o parte de vină pentru ceea ce s-a întâmplat. “Kean știe că, atunci când înscrie un gol, trebuie să se concentreze pe sărbătorirea alături de colegi. El știe, de asemenea, că putea să facă ceva diferit. Au fost scandări rasiale după meci, Blaise Matuidi le-a auzit și s-a înfuriat. Cred că vina este 50-50, pentru că Moise nu ar fi trebuit să facă asta, iar galeria nu ar fi trebuit să reacționeze în acel fel. Noi suntem profesioniști, trebuie să fim exemple și să nu mai provocăm”, a declarat Leonardo Bonucci.

Mario Balotelli l-a ameninţat pe Leonardo Bonucci
Mario Balotelli l-a ameninţat pe Leonardo Bonucci

Memphis Depay l-a criticat şi el pe Leonardo Bonucci

Declaraţia lui Leonardo Bonucci nu a trecut neobservată, iar Memphis Depay l-a criticat la rândul lui pe fundaşul lui Juventus. Internaţional olandez i-a transmis colegului lui Moise Kean că este dezamăgit de reacţia avută la finalul meciului.

“Sunt dezamăgit de reacţia ta. Băiatul se poate bucura aşa cum îşi doreşte. Este esenţial pentru echipa lui şi evoluează cu multă mândrie pentru ţara sa, Italia. Pentru asta trebuie respectat. Nu o să tăcem! Spune nu rasismului”, a scris Memphis Depay.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri