ADVERTISEMENT
Fotbal international

Mario Balotelli s-a înțeles cu o formație din Italia. Va fi coleg cu Kevin-Prince Boateng

Autor: Gabriela Gheorghe | 05.12.2020 | 19:22
Mario Balotelli s-a înțeles cu o formație din Italia. Va fi coleg cu Kevin-Prince Boateng
Mario Balotelli. Sursă foto: Hepta.

Mario Balotelli (30 de ani) își va pune semnătura pe un contract cu Monza, echipă din Serie B. Jucătorul era liber de contract de mai multe luni. Printre noii săi coechipieri se va afla și Kevin-Prince Boateng.

ADVERTISEMENT

Anunțul a fost făcut de jurnaliștii de la Gazzetta Dello Sport și Sky Sport Italia, care notează că jucătorul va face vizita medicală luni.

Balotelli va semna o înțelegere valabilă până la sfârșitul sezonului, care se va prelungi automat dacă Monza va promova în primul eșalon din Italia.

ADVERTISEMENT

Monza este pe opt în campionat

Monza, formație din liga secundă italiană este patronată de Silvio Berlusconi, fostul șef de la AC Milan. De doi ani de zile, antrenorul echipei este Cristian Brocchi, fostul fotbalist al echipei care evoluează pe San Siro.

Monza a promovat în al doilea eșalon din Italia la sfârșitul sezonului trecut, iar după nouă runde se află pe poziția a opta, cu 14 puncte. Tot la această echipă se află și ghanezul Kevin Prince Boateng (33 de ani), un alt fost fotbalist al celor de la AC Milan, care a venit la echipa lui Brocchi în septembrie, după ce a plecat de la Fiorentina.

ADVERTISEMENT

Mario Balotelli, unul dintre cei mai promițători atacanți de pe continentul european în urmă cu 10 ani, este din punct de vedere profesional, pe o pantă descendentă de ceva ani.

La nouă echipe a jucat Balotelli de-a lungul timpului

În stagiunea trecută, pentru a-și relansa cariera, Mario Balotelli s-a înțeles cu Brescia, echipă nou promovată pe atunci în primul eșalon din Italia, formație din orașul său natal, dar nici aici nu a izbutit să fie vârful care făcea furori în tricoul selecționatei Italiei la Euro în urmă cu opt ani.

ADVERTISEMENT

Brescia a retrogradat la finalul anului, iar jucătorul, care a marcat de cinci ori în 19 meciuri, a ajuns fotbalist liber, conform unei clauze din contract. Balotelli se putea întoarce în Anglia. 

Monza va fi a noua formație din CV-ul lui Balotelli. El a mai jucat până acum la Lumezzane, Inter, Manchester City, AC Milan, Liverpool, Nice, Marseille și Brescia. Jucătorul putea ajunge și la CFR Cluj.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!