Fotbal international

Mario Balotelli s-a înţeles cu Olympique Marseille! Când va debuta pentru OM

22.01.2019 | 20:33
Mario Balotelli sa inteles cu Olympique Marseille Cand va debuta pentru OM

Mario Balotelli s-a înţeles cu Olympique Marseille, fotbalistul fiind dorit insistent de Rudi Garcia, antrenorul echipei. Internaţionalul italian a avut parte de o primă jumătate de sezon modestă la Nice, unde a intrat în conflict cu Patrick Vieira, tehnicianul echipei de pe locul opt din Ligue 1.

Presa din Franţa anunţă că Mario Balotelli va juca până în vară la Olympique Marseille, unde va primi un salariu de trei milioane de euro. Miercuri, atacantul de 28 de ani va face vizita medicală şi va semna contractul cu OM, iar oficialii clubului de pe “Velodrome” aşteaptă ca fotbalistul italian să debuteze în meciul cu Lille, partidă programată să se dispute vineri în etapa a 22-a din Ligue 1.

Mario Balotelli s-a înţeles cu Olympique Marseille. Cu cine se va lupta pentru titularizare

Mario Balotelli s-a înţeles cu Olympique Marseille, dar la noua echipă va avea parte de concurenţă puternică pentru titularizare. Atacantul italian va fi nevoit să se lupte cu Konstantinos Mitroglou, Valere Germain și Clinton N’Jie. În actualul sezon din Ligue 1, Mario Balotelli a jucat zece meciuri pentru Nice, însă nu a marcat niciun gol în cele 758 de minute bifate pentru formaţia din sudul Franţei.

Mario Balotelli s-a înţeles cu Olympique Marseille. Când va semna cu OM
Mario Balotelli s-a înţeles cu Olympique Marseille. Când va semna cu OM

În vară, Mino Raiola, agentul lui Mario Balotelli, declara că italianul este între primii zece atacanţi din lume şi dezvăluia că negociază cu granzii din Serie A un eventual transfer al clientului său. “Mario este gata de revenire. S-a maturizat şi se află acum între primii zece atacanţi din lume. În Italia este numărul 1 şi valorează 100 de milioane de euro. Va fi liber de contract şi va fi o afacere foarte bună pentru oricine. Sunt în negocieri cu mai multe echipe din Anglia şi Italia. Am vorbit deja cu Juventus, Roma, Napoli şi Inter”, declara Mino Raiola. Până în prezent, Mario Balotelli a jucat pentru Lumezzane, Inter, Manchester City, AC Milan, Liverpool şi Nice.