Fotbal international

Mario Balotelli, șantajat cu 100.000 de euro de o minoră care l-a acuzat de „agresiune sexuală”. Fotbalistul a refuzat să plătească

16.02.2020 | 17:03
Mario Balotelli santajat cu 100000 de euro de o minora care la acuzat de agresiune sexuala Fotbalistul a refuzat sa plateasca
ADVERTISEMENT

Mario Balotelli este din nou în centrul atenției, după ce o tânără în vârstă de 18 ani ar fi încercat să-l șantajeze. Conform presei din Italia, fotbalistul Bresciei ar fi avut o relație cu tânăra în urmă cu ceva timp, când fata era minoră.

Balotelli, șantajat cu 100.000 de euro de o minoră

Relația dintre Mario Balotelli și fata originară din Vicenza s-ar fi consumat în urmă cu ceva ani, când Balotelli juca la Nice. În acel moment, susține femeia, Balotelli ar fi fost iubitul ei și relația lor s-a consumat în dormitor.

ADVERTISEMENT

Doar că, ceea ce nu știa Balotelli, fata era minoră și l-a prostit să creadă că ar fi avut 18 ani. După ce iubirea a fost consumată în pat, fata l-a informat că e minoră și i-a cerut 100.000 de euro pentru a nu merge la Poliție. Planul tinerei era să-l acuze pe Balotelli de „agresiune sexuală”, anunță Gazzetta dello Sport.

Fotbalistul a refuzat să cedeze șantajului și s-a dus singur la Poliție, pentru a face plângere împotriva tinerei șantajiste.

ADVERTISEMENT

Mai mult, procurorii au demonstrat că avocatul tinerei, după ce s-a ajuns la proces, ar fi încercat să vândă detalii picante presei din Peninsulă, fără succes însă.

Fanii nu îl înțeleg pe Mario Balotelli

Ultima aventură a lui Balotelli, expusă de presa din Italia, nu este pe placul fanilor fotbalului italian. Drept dovadă, majoritatea comentariilor primite din partea suporterilor sunt extrem de critice la adresa lui Mario.

ADVERTISEMENT

Irecuperabil! Se miră după aceea că lumea îl atacă. Și când mă gândesc că există oameni care-l apără”, a scris finco70.

„La magazin vânzătorul iti ofera gratis un cartof, dupa care te-a acuzat ca l-ai furat. Dacă nu ai creier să vezi pericolul, pățești ca el”, s-a lamentat și ciccetti.

ADVERTISEMENT

Cum se face că omul ăsta mereu e în centrul unor întâmplări dubioase?”, s-a întrebat retoric, la rândul său, un alt suporter care se semnează cu Fc58.

  • 10 milioane de euro e cota lui Mario Balotelli în 2020
  • 32 de milioane de euro valora Mario Balotelli în 2012
ADVERTISEMENT