Fotbal international

Ce-a mai făcut Balotelli: şi-a botezat fiul cu numele rivalei lui Nice!

Mario Balotelli rămâne unul dintre cei mai interesanţi jucători din fotbalul mondial. Şi dacă cu Francesco Totti s-a scos o carte de bancuri, probabil că Balotelli va avea parte de un volum de...
29.09.2017 | 21:05
Cea mai facut Balotelli sia botezat fiul cu numele rivalei lui Nice
ADVERTISEMENT

Mario Balotelli rămâne unul dintre cei mai interesanţi jucători din fotbalul mondial. Şi dacă cu Francesco Totti s-a scos o carte de bancuri, probabil că Balotelli va avea parte de un volum de câteva ori mai gros. Ultima lui ispravă e una care i-a pus pe gânduri pe fanii actualei sale echipe, OGC Nice.

Lui Balotelli tocmai i s-a născut al doilea copil, un băiat, care a venit pe lume în Elveţia, la Zurich. Iar Mario i-a ales un nume care probabil că va fi foarte “popular” printre fanii lui Nice: Lion! Mario s-o fi gândit la varianta engleză a substantivului “leu”, însă probabil că nu i-a trecut prin cap faptul că Olympique Lyon este, alături de Marseille, principala rivală a echipei de pe Coasta de Azur.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

ADVERTISEMENT

Top 3 isprăvi ale lui Balotelli

Despre prietena actuală a lui Mario nu se ştie mare lucru. Se numeşte Clelia, iar presa engleză susţine că are în jur de 26 de ani şi că locuieşte în Elveţia unde lucrează în sistemul bancar. Acesta este al doilea copil al lui Balotelli, primul fiind o fată, Pia, mama acesteia fiind modelul italian Raffaella Fico. Balotelli a intentat un proces de paternitate, pe care l-a pierdut.

Printre “isprăvile” lui Balotelli, cele mai renumite au rămas: 1. momentul în care nu a reuşit nici măcar în cinci minute să îmbrace un maiou la antrenament 2. la o şedinţă de pregătire a naţionalei Italiei, a şocat pe toată lumea când s-a oprit şi a scos tacticos telefonul din buzunar pentru a răspunde la un mesaj. 3. şi-a dat foc la casă când a dat o petrecere, iar la 12 noaptea a dat drumul la artificii. În casă!

ADVERTISEMENT