Sport

Mario Balotelli și-a șocat colegii. S-a întors din vacanță cu 100 de kilograme

11.09.2018 | 18:38
Mario Balotelli sia socat colegii Sa intors din vacanta cu 100 de kilograme
ADVERTISEMENT

Ediția tipărită a cotidianului L’Equipe dezvăluie că Mario Balotelli s-ar fi întors din vacanța de vară cu o greutate de 100 de kilograme, șocându-și colegii de la Nice. 

Balotelli ar fi luat în greutate profitând de faptul că a fost suspendat în primele trei etape ale noului sezon din Ligue 1, după ce a înjurat un arbitru la finele sezonului precedent.

ADVERTISEMENT

Mario Balotelli s-a întors din vacanță cu 100 de kilograme

Cum n-ar fi fost de ajuns, Balotelli i-a enervat pe șefii lui Nice, cu un alt lucru: a negociat în perioada suspendării o posiblă trecere la marea rivală Marseille, dar tratativele au eșuat în cele din urmă.

Balotelli (28 ani) este evaluat în acest moment la 24 de milioane de euro. A jucat 76 de minute în victoria 1-0 cu Lyon, remarcându-se doar cu un cartonaș galben primit în minutul 42. Atacantul a evoluat de-a lungul carierei la echipe importante din Europa, precum AC Milan, Inter, Manchester City și Liverpool. La fiecare a avut probleme extra-sportive. Are 138 de goluri marcate în 339 de meciuri oficiale.

ADVERTISEMENT

Cifrele sale sunt bune și la naționala Italiei, pentru care a marcat 14 goluri în 36 de partide. A câștigat șase trofee cu Inter și două cu Manchester City, iar în 2010 era desemnat Golden Boy (cel mai bun tânăr jucător al anului).

Totodată, Mario Balotelli a făcut parte din echipa ideală a turneului la EURO 2012, ediție la care Italia a pierdut finala în fața Spaniei. Pentru Nice evoluează din 2016 și are 33 de goluri în 51 de partide în Ligue 1.

ADVERTISEMENT

Exclus din naționala Italiei

Echipa națională a Italiei a remizat, vineri, pe teren propriu, cu reprezentativa Poloniei, scor 1-1, în prima etapă a Grupei 3 din Seria A a Ligii Națiunilor. Oaspeții au deschis scorul prin Piotr Zielinski în minutul 40, ”squadra azzurra” restabilind egalitatea printr-un penalty transformat de Jorginho în minutul 78.

Prestația lui Mario Balotelli din partida amicală  a fost mai mult decât modestă, iar selecționerul Roberto Mancini s-a văzut nevoit să-l înlocuiască în minutul 62 cu Andrea Belotti. De altfel, Mancini este cel care l-a readus pe atacantul de culoare în ”squadra azzurra” după o pauză de patru ani.

ADVERTISEMENT

Mai mult, Mancini nu l-a mai reținut în lot pentru meciul pierdut de Italia cu Portugalia, scor 0-1, în Nations League.

În luna mai, Balotelli a jucat în meciul cu Arabia Saudită și a marcat un gol. Atacantul a înscris cu un șut de la 20 de metri la colțul scurt și i-a dedicat golul fostului său prieten Davide Astori de la Fiorentina, care s-a stins din viață în luna martie. “Davide, acest gol este pentru tine. Ai privit meciul din ceruri alături de tata”, a spunea atunci Balotelli.

 

ADVERTISEMENT
Tags: