ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Mario Camora, după AS Roma – CFR Cluj 5-0: „Suntem supărați astăzi, dar trebuie să ne revenim”

Autor: Cosmin Crăciun | 05.11.2020 | 22:39
Mario Camora, după AS Roma - CFR Cluj 5-0: „Suntem supărați astăzi, dar trebuie să ne revenim”
Mario Camora după AS Roma - CFR Cluj 5-0: „Suntem supărați azi, dar trebuie să ne revenim”. Sursa foto: SportPictures.eu

AS Roma – CFR Cluj 5-0 a fost cea mai dură înfrângere suferită de ardeleni în istoria europeană a clubului, iar absențele din lot s-au dovedit a fi imposibil de gestionat pentru Dan Petrescu. Căpitanul Mario Camora speră ca lucrurile să se rezolve odată cu revenirea indisponibililor.

ADVERTISEMENT

Opțiunile limitate ale antrenorului campioanei au transformat-o pe CFR în victimă sigură pe Olimpico. Clujenii nu au avut nicio șansă în fața italienilor și au primit gol la aproape toate acțiunile periculoase ale adversarilor.

Pentru gruparea alb-vișinie, înfrângerea de la Roma a fost cea mai dură suferită vreodată într-un meci european. Ardelenii fuseseră învinși de Bayern Munchen cu 4-0 pe teren propriu, în toamna anului 2010, însă niciodată nu au pierdut la cinci goluri diferență.

Mario Camora, discurs de lider după AS Roma – CFR Cluj 5-0: „Suntem supărați azi, dar trebuie să ridicăm capul”

Căpitanul Mario Camora a fost titular în banda stângă a apărării clujene în meciul de pe Olimpico, însă nu a reușit să își ajute echipa să primească mai puține goluri. Nici din punct de vedere ofensiv contribuția internaționalului convocat de Mirel Rădoi și pentru meciurile naționalei de la jumătatea lunii noiembrie nu a fost una semnificativă.

ADVERTISEMENT

Camora a recunoscut, la finalul partidei, că echipa sa a avut o evoluție extrem de slabă și a dat vina și pe absențele numeroase din lotul lui Dan Petrescu. El a sunat, însă, adunarea, și a subliniat că gruparea ardeleană trebuie să își revină rapid, în așa fel încât să poată câștiga meciul din campionat programat pentru duminică, pe terenul lui FC Argeș.

„E greu să avem o explicație. Suntem triști, supărați. Echipa nu a intrat bine în meci, am primit gol la prima fază de atac, dar trebuie să spun că ei au fost superiori. Trebuie să ridicăm capul și să mergem mai departe. Avem un meci important duminică.

Când jucăm împotriva unei echipe atât de puternice, trebuie să dai măcar un gol din două ocazii. Am avut două-trei șuturi în prima repriză și nu a intrat nimic, în timp ce la ei primele trei șuturi au fost goluri. E greu să digerăm înfrângerea, dar trebuie să ne uităm la ce greșeli am făcut, să câștigăm duminică.

ADVERTISEMENT

Apoi e bine că urmează o pauză și revin jucătorii accidentați. Sper să își revină și cei bolnavi de coronavirus. Avem șansa noastră în grupă, avem patru puncte până la urmă.

Trebuie să fim supărați astăzi, să ridicăm apoi capul și să lucrăm, să fim mult mai bine pe teren la următorul meci cu Roma, de acasă. Nu trebuie să le dăm atâtea șanse și să reușim să câștigăm meciul”, a declarat Camora la Digisport.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!