Fotbal intern

Mario Camora îl “înţeapă” pe Meme Stoica. “Trofeul e în vitrină şi poate să se uite la el!”

Autori: Claudiu Ilie, Iuliana Spirache | 22.12.2018 | 17:13
Mario Camora într-un meci al CFR-ului. Lusitanul îl înţeapă pe Meme Stoica înaintea partidei cu FCSB

Meme Stoica, directorul sportiv de la FCSB, a declarat că CFR Cluj a câştigat nemeritat titlul în sezonul 2017 – 2018, iar Mario Camora, căpitanul grupării din Gruia, a ţinut să îl înţepe pe oficialul “roş-albaştrilor” înaintea meciului direct care are loc azi, de la ora 20.00, în etapa 21 din Liga 1 Betano, pe “Arena Naţională”.

Lusitanul din apărarea CFR-ului l-a atacat pe Meme Stoica după ce a aflat ce a declarat oficialul de la FCSB despre modul în care ardelenii au câştigat titlul sezonul trecut. Mario Camora i-a transmis lui Meme să se uite în colecţia de trofee a CFR-ului când ajunge la stadionul “Dr. Constantin Rădulescu”.

Mario Camora îl înţeapă pe Meme Stoica înaintea meciului FCSB – CFR Cluj

 “Nu mai vreau să intru în conflict cu nimeni. Trofeul e la noi, ne bucurăm, şi ceilalţi când joacă aici, la CFR, în deplasare, trofeul e acolo, în vitrină şi poate să se uite”, a spus Mario Camora în conferinţa de presă susţinută înaintea meciului FCSB – CFR Cluj, azi, ora 20.00, în ultima etapă din 2018.

Meme Stoica, directorul sportiv de la FCSB

Mario Camora l-a taxat pe Meme Stoica, dar l-a lăudat pe Gigi Becali. Lusitanul în vârstă de 32 de ani a recunoscut că îl simpatizează pe patronul FCSB-ului şi că şi-ar dori să iasă în oraş cu el, dar nu pentru a discuta despre fotbal. Mario Camora este sigur că ar avea o întâlnire de neuitat cu latifundiarul din Pipera. “Eu mă distrez cu el. Mi-ar fi plăcut să mă duc la o masă cu el, să stau la masă cu el. Să nu vorbim despre fotbal, de CFR sau de Steaua, dar aş vrea să mă duc cu el şi mi-ar face plăcere să plătesc eu masa. Cred că mă distram cu el. E o figură din fotbalul nostru, nu avem ce să facem”, a spus Mario Camora.

FCSB – CFR Cluj, azi, ora 20.00, în etapa 21 din Liga 1 Betano, LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 843. 32 pagini + Insert special. Doar 10 lei!