Fotbal intern

Mario Camora, iritat după victoria cu Academica: „Nu comentez speculaţiile. Sepsi a fost peste noi“

06.05.2021 | 19:39
Mario Camora iritat dupa victoria cu Academica Nu comentez speculatiile Sepsi a fost peste noi
ADVERTISEMENT

CFR Cluj a învins Academica, în deplasare, cu scorul de 1-0, şi s-a distanţat la 5 puncte de FCSB, care urmează să joace la FC Botoşani. La finalul partidei de la Clinceni, căpitanul ardelenilor, Mario Camora a fost iritat de întrebările legate de meciul precedent, cel cu Sepsi, şi s-a limitat să precizeze că vrea să câştige toate partidele.

Mario Camora: „Nu comentez speculaţiile. Sepsi a fost peste noi“

„Mister Edi ne transmite să jucăm mai mult cu mingea la picior. Suntem buni şi la fazele fixe, la fel ca în sezoanele trecute. Ne bucurăm, dar acum ne odihnim, pentru că urmează un nou meci pe care trebuie să-l câştigăm.

ADVERTISEMENT

E normal să fie nervozitate, toată lumea vrea să câștige. E bine că avem această dorință de a câștiga, dar este greu cu acest program din trei în trei zile. Echipa a răspuns bine, are atitudine, a fost un meci disputat la ora 17, pe o căldură mare, dar contează că am obținut cele trei puncte“, a declarat căpitanul Camora.

Întrebat despre speculaţiile legate de apropierea lui Sepsi de CFR Cluj, Mario Camora, uşor iritat, a răspuns: „S-a văzut în fiecare meci pe care l-am jucat la Sepsi, şi în meciul precedent, cât de greu a fost, e o echipă care a fost de fiecare dată peste noi, deci nu aș vrea să intru în discuții despre acest subiect. Jucăm fiecare meci cu gândul de a ne îndeplini obiectivul și de a câștiga al patrulea campionat la rând!“.

ADVERTISEMENT

Adrian Păun: „Vreau să câştigăm al patrulea titlu la rând“

Adrian Păun a vorbit şi el la finalul partidei de la Clinceni. Mijlocaşul campioanei a acuzat oboseala cauzată de frecvenţa ridicată de meciuri, dar e conştient că e nevoie de sacrificii pentru a câştiga un nou titlu în Liga 1.

„A fost un meci intens, dar cele mai importante sunt cele 3 puncte. Avem un moral bun înainte de meciul următor. În a doua repriză i-am lăsat să vină peste noi, ne-am retras puţin. Aşa e fotbalul. Ai şi meciuri mai bune, şi altele când trebuie să te retragi, aşa cum am făcut noi astăzi.

ADVERTISEMENT

Se resimte oboseala. Sunt meciuri din 3 în 3 zile. Am avut şi multe deplasări. Am rămas aici după meciul cu FCSB. Dar când te baţi la campionat trebuie să faci multe sacrificii. La final, când tragi linie şi ai câştigat campionatul, merită. Vreau să câştigăm şi al patrulea titlul la rând.

Până acum a contat experienţa noastră, dar mai sunt patru meciuri, ne concentrăm pe ele şi vom vedea la final“, a spus Adrian Păun.

ADVERTISEMENT

Pentru CFR Cluj au mai rămas patru partide: Sepsi (acasă pe 10 mai), Craiova (deplasare, 15 mai), Botoşani (deplasare, 18 mai) şi FCSB (acasă, 26 mai).

ADVERTISEMENT
Tags: