Fotbal intern

Mario Camora le-a atenţionat pe rivale după încă un titlu cu CFR Cluj: “Ăsta e obiectivul cel mai mare din club”

12.05.2019 | 23:45
Mario Camora lea atentionat pe rivale dupa inca un titlu cu CFR Cluj Asta e obiectivul cel mai mare din club

Mario Camora le-a antenţionat pe rivale după ce a câştigat încă un titlu de campion al României cu CFR Cluj. Căpitanul clujenilor are vitrina plină de trofee, toate câştigate cu formaţia din Gruia, dar nu vrea să se oprească aici şi a vorbit despre obiectivele echipei pentru sezonul viitor.

Mario Camora le-a atenţionat pe rivale după încă un titlu cu CFR Cluj: “Sper să reuşim acelaşi lucru şi în sezonul viitor”

La finalul meciului CFR Cluj – U Craiova 1-0, Mario Camora le-a atenţionat după încă un titlu câştigat cu formaţia din Gruia. Fundaşul de 32 de ani a susţinut că îşi doreşte să se califice alături de clujeni în grupele cupelor europene, dar şi că vrea să câştige din nou medalia de campion al României în sezonul viitor.

“Echipa a început foarte bine meciul, ştiam că şi Craiova avea nevoie de un egal, dar echipa a meritat această victorie. Mă bucur că fac parte din istoria acestui club. Am câştigat două campionate la rând şi sper să reuşim acelaşi lucru şi în sezonul viitor.  Şi sper să intrăm în cupele europene, că ăsta e obiectivul cel mai mare din club. S-au schimbat mulţi antrenori, dar toţi au meritele lor. Au fost câteva tensiuni la noi, cum ştie toată lumea, dar din fericire, avem un grup foarte bun, totul s-a rezolvat şi azi suntem toţi bucuroşi. Nu plec nicăieri, sper să termin cariera aici”, a declarat Mario Camora.

Tags: