Fotbal intern

Mario Camora, pregătit să ridice încă un trofeu deasupra capului. “Ne dorim să intrăm în istoria clubului!” VIDEO

11.05.2019 | 15:21
Mario Camora pregatit sa ridice inca un trofeu deasupra capului Ne dorim sa intram in istoria clubului VIDEO

CFR Cluj este favorită să câştige titlul în sezonul 2018 – 2019, iar echipa lui Dan Petrescu mai are nevoie de un singur punct din următoarele două meciuri pentru a-şi asigura prima poziţie în clasamentul play-off-ului Ligii 1 Betano. Mario Camora a vorbit înaintea partidei pe care CFR Cluj o va juca pe teren propriu cu U Craiova, duminică, de la ora 21.00, iar lusitanul este pregătită să ridice încă un trofeu deasupra capului. VEZI VIDEO MAI JOS!

Mario Camora, pregătit să ridice încă un trofeu deasupra capului

“Echipa merită să câştige titlul, mai avem finala de duminică, pe care sperăm să o rezolvăm. Ne dorim un stadion plin, vom face totul să câştigăm meciul, să fim campioni, să ne bucurăm împreună cu suporterii. Trebuie să fim modeşti, să fim cu picioarele pe pământ că nu s-a câştigat nimic încă”, a spus Mario Camora, căpitanul formaţiei CFR Cluj.

“Sunt emoţii, sper ca de duminică să mai avem încă un trofeu, să mai adăugăm încă o vitrină dacă este cazul şi nu mai e loc. Ne dorim să intrăm în istoria clubului, că nu s-a câştigat niciodată doi ani la rând titlul. Ne stă bine în galben, prefer să fie pe mine tricoul de campion, decât să îi văd pe aţii cum se bucură de el. Vreau medalia de aur la gât, vreau să facem istorie pentru club”, a mai spus Mario Camora.

Mario Camora are patru trofee cu CFR Cluj

Înaintea meciurilor din etapa a 9-a din play-off-ul Ligii 1 Betano, CFR Cluj ocupă prima poziţie în clasament, cu 47 de puncte, după 6 victorii şi două remize şi are un golaveraj de 14-3. De partea cealaltă, FCSB are 42 de puncte, iar echipa lui Mihai Teja a bifat 5 victorii, două remize şi o înfrângere.

Cotat de site-urile de specialitate la 1,2 milioane de euro, Mario Camora a ajuns la CFR Cluj pe 1 iulie 2011 şi mai are contract valabil până pe 30 iunie 2022. Fundaşul în vârstă de 32 de ani a câştigat patru trofee cu formaţia din Gruia. Mario Camora a luat titlul de 2 ori (2011-2012 şi 2017-2018), Cupa României (2015-2016), Supercupa României (2018-2019).

 

Tags: