Sport

Mario Camora, prima reacție după Ballkani – CFR Cluj 1-1: ”După cum s-a jucat e un rezultat bun pentru noi”. Video

CFR Cluj a remizat 1-1 cu Ballkani, în primul meci din grupa G din Conference League. Ardelenii sunt mulțumiți de rezultatul obținut.
08.09.2022 | 23:12
Mario Camora prima reactie dupa Ballkani  CFR Cluj 11 Dupa cum sa jucat e un rezultat bun pentru noi Video
Mario Camora s-a declarat mulțumit cu remiza 1-1 smulsă de CFR Cluj în meciul cu Ballkani din Conference League. © FOTO:Flaviu Buboi/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Campioana României CFR Cluj a fost la un pas de o nouă rușine istorică în cupele europene. Feroviarii au smuls remiza în minutele de prelungiri ale întâlnirii cu Ballkani.

Căpitanul CFR-ului, mulțumit de remiza cu Ballkani

CFR Cluj a făcut încă un meci slab în actuala campanie europeană și rămâne fără victorie pe teren străin după 1-1 cu Ballkani. Ciprian Deac și Roger au avut câte o bună oportunitate să deschidă scorul, dar la vestiare s-a intrat la scorul de 0-0. Gazdele au intrat mult mai decise în meci, au preluat controlul jocului și eforturile le-au fost răsplătite în minutul 65 după reușita lui Armend Thaci.

ADVERTISEMENT

CFR-ul nu a găsit resurse să riposteze pe măsură și au fost aproape de o nouă rușine istorică, dar golul lui Yuri din minutul 90+1 a salvat onoarea campioanei României. Căpitanul feroviarilor a recunoscut superioritatea gazdelor și a mărturisit că rezultatul final este unul foarte bun pentru CFR. Mai mult, Camora este convins că punctul va cântări mult în clasamentul final al grupei.

”După ce s-a întâmplat pe teren eu zic că e un rezultat bun pentru noi. Au avut o posesie foarte bună, noi eram pregătiți pentru lucrul acesta dar… În prima repriză au avut posesie, dar nicio ocazie de gol, noi am avut două, sau trei.

ADVERTISEMENT

În repriza a doua au încercat mai mult, au dat un gol. Sunt o echipă cu entuziasm, dar eu zic că s-a văzut experiența noastră. Din minutul 70 mi s-a părut că au căzut fizic, noi am fost mai bine și am reușit să mergem peste ei.

Toate echipele vor avea meciuri grele aici pentru că Ballkani sunt pentru prima oară în grupe, e entuziasm mare. Adevărul e că au jucat frumos, dacă ar fi să-i compar cu o echipă din România, au jucat precum Farul Constanța. Până la urmă e un punct bun pentru noi, vedem la final”, a spus Comora pentru CFR TV.

ADVERTISEMENT

”Nu ne bucurăm pentru un rezultat de egalitate, dar pentru ce s-a întâmplat în meci, e un punct bun. Ei nu au avut ocazii, pe când noi am avut foarte multe. Din păcate rămânem doar cu un punct”, a completat Yuri.

Mario Camora cheamă suporterii alături de echipă

Căpitanul CFR-ului nu a părut deloc afectat de remiza din primul joc din faza grupelor Conference League. Fotbalistul a fost impresionat de atmosfera creată de fanii lui Ballkani și le-a transmis suporterilor de la CFR să ia exemplu.

ADVERTISEMENT

Prima oportunitate o au duminică, la meciul cu Universitatea Craiova, de pe arena din Gruia. La jumătatea săptămânii viitoare la Cluj merge Sivaspor, pentru jocul din etapa a două din grupa G a Conference League.

”Sper ca la următoarele meciuri să avem și noi suporterii alături, să facă gălăgie mare, să ne împingă de la spate, acesta este obiectivul, să ne ajute. Și în campionat suntem pe o poziție pe care nu vrem să stăm prea mult și e importantă susținerea suporterilor”, a mai spus Camora.

ADVERTISEMENT