Fotbal intern

Camora, primul străin la naţională? “Eu mă simt român şi clujean!”

Portughezul Mario Camora afirmă că vrea să evolueze pentru echipa naţională a României. Fotbalistul de 31 este component al celor de la CFR Cluj din 2011 şi îşi poate lua oricând cetăţenia...
08.10.2017 | 08:01
Camora primul strain la nationala Eu ma simt roman si clujean

Portughezul Mario Camora afirmă că vrea să evolueze pentru echipa naţională a României. Fotbalistul de 31 este component al celor de la CFR Cluj din 2011 şi îşi poate lua oricând cetăţenia română. A ajuns căpitan la formaţia care este lider la zi al Ligii 1 Betano şi acum ar vrea un semnal de la FRF că ar putea fi convocat.

România nu a avut niciun jucător naturalizat în întreaga sa istorie. “România mi-a dat tot ce am eu. Mă simt deja clujean! Am nevastă aici, am copil aici, ne gândim să facem un business pentru noi. Nici nu mă mai gandesc să mă întorc în Portugalia”, a declarat Mario Camora pentru pro-x.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 5 pentru a vedea programul şi rezultatele din celelalte jocuri din preliminariile CM 2018! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Mario Camora: “Să demonstreze că sunt mai buni!”

Mario Camora evoluează pe postul de fundaş stânga. Pe această poziţie există trei jucători la lot, Iasmin Latovlevici, care a fost transferat recent de Galatasaray, Cristi Ganea, care a avut evoluţii foarte apreciate la echipa naţională şi la Viitorul şi Steliano Filip, care traversează o formă slabă şi s-a mai şi certat cu antrenorul Cosmin Contra înainte ca acesta să plece de la Dinamo la naţională.

E greu de crezut, astfel, că selecţionerul Contra ar putea să ceară convocarea lui Camora, pentru că soluţii există pe postul lui. Camora încearcă, între timp, să câştige din nou titlul în Liga 1 Betano alături de CFR Cluj.  “După opinia mea, CFR e meritat pe primul loc. Nu mă interesează ce spun adversarii despre penalty-uri, să demonstreze că sunt mai buni. Din gură e uşor”, a fost declaraţia lui Camora.