Sport

Mario Camora, mesaj războinic înaintea duelului cu Randers din Coference League: „Numai la asta ne gândim”

Căpitanul campioanei României sună adunarea înaintea duelului cu Randers din Conference League. Victoria e singura care menține echipa în cursa pentru primăvara europeană
25.11.2021 | 09:56
Mario Camora mesaj razboinic inaintea duelului cu Randers din Coference League Numai la asta ne gandim
ADVERTISEMENT

Aflată pe ultimul loc în Grupa D din Conference League, cu un singur punct și doar două meciuri rămase de disputat, CFR Cluj este „condamnată” să se întoarcă victorioasă din Danemarca. O misiune deloc ușoară, dar Mario Camora dă asigurări că întreaga echipă e pregătită să facă tot ce depinde de ea pentru a păstra intacte șansele la primăvara europeană.

Numai la asta ne gândim”, anunță căpitanul înaintea duelului cu Randers, programat în această seară, la ora 22:00, pe „AutoC Park Arena”. În tur, scorul a fost egal,  1-1, grație golurilor marcate de Kamara (40) și Petrila (68).

ADVERTISEMENT

Tot atunci, Jablonec va da piept cu liderul grupei, AZ Alkmaar și nu trebuie să obțină mai mult de un punct. Dacă acest scenariu va deveni realitate, „finala” pentru locul al doilea se va disputa în Gruia, pe 9 decembrie.

Căpitanul CFR-ului sună adunarea înaintea duelului cu Randers

O echipă foarte bună, puternică, a demonstrat şi la meciul de la noi de acasă. În afară de AZ Alkmaar, care mi s-a părut de departe echipa cea mai bună din grupă, toate celelalte sunt echilibrate.

ADVERTISEMENT

Au jucători înalţi, periculoşi la fazele fixe şi au şi jucători de viteză în atac, dar noi vrem să facem treabă, ne interesează numai de noi. Important este să câştigăm acest meci, AZ să o încurce pe Jablonec şi apoi să jucăm finala la noi acasă cu Jablonec şi să mergem mai departe.

Pentru asta avem nevoie să obţinem noi trei puncte în primul rând şi numai la asta ne gândim. Ne aşteptăm la un meci foarte greu”, a declarat Mario Camora.

ADVERTISEMENT

Dan Petrescu: „Suntem într-o perioadă bună”. Ce jucător l-a impresionat

Chiar dacă se confruntă cu absențe importante, printre care și cea a marcatorului din manșa tur, Claudiu Petrila, Dan Petrescu s-a arătat optimist în privința șanselor ca echipa sa să obțină calificarea miraculoasă în primăvara europeană. În plus, fundașul Daniel Graovac a fost lăudat pentru evoluțiile solide din ultimele două partide.

Jucăm împotriva unei echipe foarte puternice, locul 3 în Danemarca, au o echipă extraordinară. Randers are nevoie de victorie mâine, nu-i ajută egalul. Noi avem o șansă la victorie, dacă Jablonec nu va câștiga mâine. Noi suntem într-o perioadă bună acum, mai bună decât înainte.

ADVERTISEMENT

Avem mici probleme de lot, dar dacă toți jucătorii vor fi bine din punct de vedere fizic vom avea o șansă. Noi avem 2-3 jucători importanți cu probleme, să vedem dacă vor trece peste antrenamentul de azi.

Petrila este cel mai mare absent, ar fi fost important să-l avem aici. Meritam să avem patru egaluri în grupă, cum a reușit Randers. Cu puțin noroc nu am fi pierdut niciun joc. Ar fi important și pentru bugetul clubului să câștigăm mâine. În țări precum Danemarca, Norvegia și Suedia trebuie să fii puternic pentru a câștiga.

Au fost voci care spuneau că mie nu îmi place de Sigurjonsson. Păi dacă era așa nu-l mai băgam în lot. El a fost mereu accidentat, acum are două-trei săptămâni la rând de când joacă. L-am văzut la antrenament, e foarte bun pe faza de atac.

Culio ar putea să lipsească mâine, să vedem dacă va trece peste antrenamentul de azi. Aș vrea să avem doi jucători mai defensivi la mijloc și unul mai ofensivi, să existe o balanță.

Cestor s-a accidentat și a pierdut echipa, iar Graovac a intrat foarte bine. E un jucător foarte bun, chiar dacă nu l-am adus eu la echipă. L-am dorit și eu în trecut, îl cunosc foarte bine, e un jucător în care am mare încredere și sper să o țină tot așa”, a explicat antrenorul campioanei.

ADVERTISEMENT