Fotbal international

Mario Camora, revoltat după meciul Sevilla – CFR Cluj 0-0: ”Dacă faza era în favoarea lor nu se dădea henț”

28.02.2020 | 00:31
Mario Camora revoltat dupa meciul Sevilla  CFR Cluj 00 Daca faza era in favoarea lor nu se dadea hent
ADVERTISEMENT

Căpitanul Mario Camora a fost extrem de revoltat la finalul meciului FC Sevilla – CFR Cluj 0-0, din manșa secundă a 16-imilor de finală ale Europa League.

Mario Camora, revoltat după meciul Sevilla – CFR Cluj 0-0: ”Plecăm supărați că nu ne-am calificat”

”Sincer, noi am văzut deja de câteva ori în vestiar…. prea uşor să dai. Cu siguranţă, dacă era invers, eu cred că nu dădeau henţ, validau golul. Pe lângă Sevilla, noi suntem o echipă prea mică ca să se valideze golul”, a declarat revoltat Mario Camora la finalul întâlnirii FC Sevilla – CFR Cluj 0-0.

ADVERTISEMENT

”Cum vedem, micile detalii… în meciul de acasă, un gol în minutul 82, zece minute în care am arătat ca nişte copii… şi din păcate ieşim din competiţie fără înfrângere. Eu nu cred în victorie morală sau cum se zice”, a spus căpitanul ardelenilor la Telekom Sport.

Când ieşi, ieşi… normal, ieşim cu capul sus că nu am pierdut, dar suntem trişti că nu ne-am calificat. Am făcut un meci bun, cu o echipă foarte bună, cu jucători de mare calitate. Şi cred că meritam şi pentru toţi suporterii care au venit aici la stadion să ne susţină. Cred că meritau azi o calificare”, a afirmat Camora.

ADVERTISEMENT

CFR, gol anulat cu VAR

CFR Cluj a remizat în deplasare cu FC Sevilla, scor 0-0, dar a ratat calificarea în optimile de finală ale Europa League, după ce în tur scorul a fost 1-1. Spaniolii au mers mai departe datorită golului marcat în deplasare.

Suporterii Sevillei au rămas fără glas în minutul 87, când Alex Păun a înscris cu un șut de la 20 de metri, profitând de o gafă a portarului Bono. Din păcate pentru CFR, reușita a fost anulată cu ajutorul VAR, din cauza unui henț la atacantul Lacina Traore.

ADVERTISEMENT

Traore, henț înainte de golul lui Păun

Clujenii au sărbătorit preț de 20 de secunde reușita lui Păun, însă centralul Treimanis a dorit să consulte sistemul VAR după ce ar fi avut informații că Lacina Traore ar fi comis henț.

După cum se poate vedea și în reluări, Traore într-adevăr a comis henț conform noilor reguli. Regulamentul specifică în mod clar că se consideră henț atunci când mingea atinge mâna jucătorului, indiferent de intenție.

ADVERTISEMENT

Jurnaliștii spanioli, critici pentru Sevilla

Fostul internațional Ciprian Marica a luat foc pe rețele de socializare la adresa arbitrajului și a spus că o asemenea prestație nu a mai văzut decât la Buzău.

Jurnaliştii iberici nu au fost deloc impresionaţi de prestaţia arătată de jucătorii antrenaţi de Julen Lopetegui și i-au criticat pentru calificarea neașteptat de dificilă.

ADVERTISEMENT
Tags: