Sport

Mario Camora și-a certat colegii după Universitatea Craiova – CFR Cluj 3-2: „Mentalitate de echipă mică. Dacă jucăm așa cu FCSB, pierdem titlul!”

CFR Cluj începe să tremure după ce a pierdut cu 2-3 derby-ul cu Universitatea Craiova. Căpitanul Mario Camora se teme că ardelenii pot rata titlu dacă repetă prestația de pe „Ion Oblemenco” și cu FCSB.
10.04.2022 | 23:34
Mario Camora sia certat colegii dupa Universitatea Craiova  CFR Cluj 32 Mentalitate de echipa mica Daca jucam asa cu FCSB pierdem titlul
Alexandru Cretu si Mario Camora in meciul de fotbal dintre Universitatea Craiova si CFR Cluj, contand pentru Play-off-ul Ligii 1 Casa Pariurilor, desfasurat pe Stadionul Ion Oblemenco din Craiova, duminica 10 aprilie 2022. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

La Craiova, CFR Cluj a suferit a treia înfrângere a sezonului în Casa Pariurilor Liga 1. Oltenii au învins-o cu 3-2 pe campioana en-titre și s-au apropiat la un punct de locul 2. Căpitanul lui CFR Cluj, Mario Camora, și-a certat colegii pentru eșecul din Bănie.

Căpitanul Mario Camora pune tunurile pe colegii de la CFR Cluj: „Toată lumea pierde puncte, dar nu așa cu atitudinea asta”

În cazul în care FCSB își va câștiga meciul din etapa a patra a play-off-ului din Casa Pariurilor Liga 1, cu FC Voluntari, echipa lui Toni Petrea va veni la cinci puncte în spatele liderului. Duminică, 17 aprilie, de la ora 20:30, se joacă derby-ul CFR Cluj – FCSB.

ADVERTISEMENT

Camora nu înțelege de ce coechipierii săi, care la un moment dat au condus cu 2-1, s-au retras în propria jumătate de teren. Internaționalul român a caracterizat atitudinea lui CFR Cluj drept una de „echipă mică”.

„Nu știu ce să zic. Ne-am băgat în poartă. Am avut mentalitate de echipă mică la final. Trebuia să fim mai inteligenți, aveam mai multă experiență. A fost vina noastră. Am pierdut de două ori la ultima fază. Toată lumea pierde puncte, dar nu așa cu atitudinea asta.

ADVERTISEMENT

Trebuie să fim mai inteligenți, să ținem de minge, de rezultat. Noi suntem responsabili pentru acest rezultat. Nu este nici vina lui Otto, nici a lui Yuri, toți suntem responsabili.

Ne-am retras și nu există nicio explicație. Trebuie să fim concentrați până în ultima secundă. La multe meciuri am pățit așa. Nu mai putem arăta așa. Dacă vom mai arăta așa, pierdem din nou”, a declarat Mario Camora, după U Craiova – CFR Cluj 3-2.

ADVERTISEMENT

Ce spune despre absența lui Dan Petrescu

La meciul din Bănie, CFR Cluj a fost privată ș de prezența lui Dan Petrescu pe banca tehnică. Antrenorul campioanei a fost suspendat pentru cumulul de cartonașe galbene, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK.

„Dan Petrescu a lipsit, dar e vina noastră, noi am fost pe teren. Nu înțeleg de ce ne retragem tot timpul. E normal că dacă stăm în spate, adversarul vine peste noi. Ne merităm soarta.

ADVERTISEMENT

Noi am ajuns la un acord cu clubul. Ei ne-au plătit tot, în rest nu știu ce datorii sunt. Către noi s-a plătit tot ce s-a promis”, a adăugat fundașul stânga al campioanei.

ADVERTISEMENT