Fotbal intern

“Mario Camora va fi chemat la naţionala României”. Anunţul e făcut chiar de oficialii FRF

28.01.2020 | 13:40
Mario Camora va fi chemat la nationala Romaniei Anuntul e facut chiar de oficialii FRF
ADVERTISEMENT

Ne apropiem, din câte se pare, de un moment istoric: în acest an am putea să avem primul jucător naturalizat în naţionala României. Mario Camora, fundaşul celor de la CFR Cluj, îşi va obţine cetăţenia română, iar Mihai Stoichiţă, directorul tehnic al FRF, anunţă că Mirel Rădoi îl va convoca sub tricolor.

(P) Cota EXCLUSIVĂ Fortuna: 3.45 este cota pentru „oaspeții marchează peste 1,5 goluri” în meciul Islanda – România. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT

Mario Camora, gata să fie chemat la naţionala României. Stoichiţă spune că Rădoi îl aşteaptă

Mario Camora se pregăteşte să fie primul jucător naturalizat din istoria naţionalei României, iar căpitanul lui CFR Cluj ar putea fi pe teren chiar împotriva Islandei!

Mario Camora evoluează pentru CFR Cluj din anul 2011, de când a fost adus din Portugalia. Între timp, Camora a adunat 420 de meciuri pentru campioana României, pentru care a marcat de 12 ori.

ADVERTISEMENT

“Să fie jucători de valoare, nu orice jucător care intră bine într-un meci şi gata. Am mai pomenit eu de nişte sugestii cu jucători pasageri prin campionatul României, cu jucători care trebuie naturalizaţi.

Dacă Rădoi îl va avea pe Camora cu cetăţenie, sigur îl va chema la naţională. Pe baza nivelului sportiv al lui Camora, nu pe altceva”, a fost declaraţia lui Mihai Stoichiţă la Pro-X.

ADVERTISEMENT

Februarie va fi luna în care, cel mai probabil, Camora îşi va obţine cetăţenia română.

Acest lucru îl face eligibil direct pentru confruntarea cu Islanda, din barajul pentru calificarea la Euro 2020, care va avea loc la finele lunii martie.

“Dacă ei cred că pot să fiu un plus şi să ajut echipa naţională, cu siguranţă mă duc cu mare plăcere să câştig pentru această ţară minunată, care mi-a dat tot ce am eu în viaţă, pentru mine şi pentru familia mea”,

ADVERTISEMENT

Aşa că nu am cum să refuz această oportunitate. Dar nu depinde de mine, depinde de ei, dacă mă vor sau nu. Dar normal că m-aş bucura şi o să dau tot pentru România”, au fost declaraţieile lui Camora.

ADVERTISEMENT