Mario Camora vrea să obțină cetățenia română: „Sperăm să rezolvăm până la finalul lunii februarie”

Andrei Șchiopu   
în CFR Cluj
25/01/2020, 21:10
Mario Camora vrea să obțină cetățenia română: „Sperăm să rezolvăm până la finalul lunii februarie”
Mario Camora. Sursă foto: sportpictures.eu

Mario Camora, căpitanul CFR-ului, speră să obțină cetățenia română și să primească o șansă în selecționata lui Mirel Rădoi.

Mario Camora vrea să obțină cetățenia română

Mario Camora vrea să obțină cetățenia română și a declarat că speră să își rezolve situația până la finalul lunii februarie: Sperăm să rezolvăm până la finalul lunii februarie. Am spus tot timpul că sunt dispus să ajut naționala României, dacă e nevoie de mine. 

Dacă ei cred că pot să fiu un plus şi să ajut echipa naţională, cu siguranţă mă duc cu mare plăcere să câştig pentru această ţară minunată, care mi-a dat tot ce am eu în viaţă, pentru mine şi pentru familia mea”, a declarat Mario Camora pentru telekomsport.ro.

Mario Camora evoluează pentru CFR Cluj din anul 2011, de când a fost adus din Portugalia. Între timp, Camora a adunat 420 de meciuri pentru campioana României, pentru care a marcat de 12 ori.

  • 33 de ani a împlinit Mario Camora pe 21 septembrie

„O să dau totul pentru România!”

Mario Camora își dorește să evolueze pentru naționala României și în cazul în care visul i se va îndeplini, portughezul a declarat că va da totul pentru România: „Aşa că nu am cum să refuz această oportunitate. Dar nu depinde de mine, depinde de ei, dacă mă vor sau nu. Dar normal că m-aş bucura şi o să dau tot pentru România”.

Dan Petrescu crede că este o idee bună să naturalizăm jucători străini, care au o mare experiență în Casa Pariurilor Liga 1: Mi-aș dori să văd inclusiv mulți străini de la CFR Cluj la națională. Doar în România se întâmplă asta, eu n-am auzit ca în altă țară să nu se dorească jucători naturalizați pentru națională”.

  • 1.400.000 de euro este cota de piață a lui Mario Camora, conform transfermarkt.com
Închide ×