A jucat în UCL, dar e refuzat de FCSB: "Nu ştim la ce nivel e!"

Mario Felgueiras, FCSB, CFR Cluj, Mihai Stoica, Nicolae Dica

Nicolae Dica şi Mihai Stoica s-au opus aducerii lui Mario Felgueiras. Ce spune patronul Becali despre fostul portar al celor de la CFR Cluj

Una dintre primele piste tatonate de Gigi Becali pentru înlocuirea lui Florin Niţă a fost Mario Felgueiras. Portarul portughez , ultima oară la Pacos de Ferreira, a fost însă refuzat de FCSB, iar patronul a explicat de ce. 

”Da, este adevărat, ne-a fost propus Felgueiras, dar el nu a mai apărat de foarte multă vreme, nu mai ştim la ce nivel este”, a fost declaraţia lui Becali pentru o televiziune de sport. 

Mario Felgueiras, refuzat de Meme şi Dică!

Mario Felgueiras are doar 31 de ani în acest moment, a fost campion al României cu CFR Cluj şi a evoluat cu această formaţie în Champions League. A mai evoluat şi pentru FC Braşov în Liga 1 Betano. 

Mai mult, finanţatorul FCSB afirmă că el nu s-ar fi opus aducerii portarului portughez, însă varianta a fost respinsă din star de principalii săi colaboratori, antrenorul şi directorul sportiv. "Meme şi Dică s-au opus din start acestei variante", a dezvăluit Becali.