A jucat în UCL, dar e refuzat de FCSB: “Nu ştim la ce nivel e!”

Alex Bradescu   
in Stiri sportive
31/01/2018, 09:17
A jucat în UCL, dar e refuzat de FCSB: “Nu ştim la ce nivel e!”

Una dintre primele piste tatonate de Gigi Becali pentru înlocuirea lui Florin Niţă a fost Mario Felgueiras. Portarul portughez , ultima oară la Pacos de Ferreira, a fost însă refuzat de FCSB, iar patronul a explicat de ce. 

”Da, este adevărat, ne-a fost propus Felgueiras, dar el nu a mai apărat de foarte multă vreme, nu mai ştim la ce nivel este”, a fost declaraţia lui Becali pentru o televiziune de sport. 

Mario Felgueiras, refuzat de Meme şi Dică!

Mario Felgueiras are doar 31 de ani în acest moment, a fost campion al României cu CFR Cluj şi a evoluat cu această formaţie în Champions League. A mai evoluat şi pentru FC Braşov în Liga 1 Betano. 

Mai mult, finanţatorul FCSB afirmă că el nu s-ar fi opus aducerii portarului portughez, însă varianta a fost respinsă din star de principalii săi colaboratori, antrenorul şi directorul sportiv. “Meme şi Dică s-au opus din start acestei variante”, a dezvăluit Becali. 

Ştirea MOMENTULUI

Dănciulescu, totul despre refuzul lui Nemec de a merge la FCSB

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.