Fotbal intern

Mario Felgueiras şi-a amintit de perioada petrecută în România! Ce aventuri a avut la echipele din Liga 1

19.04.2020 | 16:06
Mario Felgueiras sia amintit de perioada petrecuta in Romania Ce aventuri a avut la echipele din Liga 1
ADVERTISEMENT

Mario Felgueiras, fostul portar al CFR-ului și al lui FC Brașov, a vorbit pentru jurnaliștii din Portugalia despre perioada în care a jucat în campionatul României și a făcut mai multe dezvăluiri printre care și o dispută pe care a avut-o cu Ioan Neculaie, fostul patron al formației de sub Tâmpa.

Dezvăluirile lui Mario Felgueiras despre perioada în care a jucat în România

Mario Felgueiras a vorbit pentru jurnaliștii portughezi despre perioada în care a jucat în România: Primul contact cu România a fost unul fantastic. Îmi amintesc că după ce am plecat de la Braga, în drum spre aeroport, mă gândeam unde mă duc, ce o să fac acolo.

ADVERTISEMENT

În România era o căldură îngrozitoare. Era vară, am plecat de la Bucureşti la Braşov. La volan era un angajat al clubului, care nici nu vorbea engleză”.

„Am traversat munţii din Transilvania, cu un peisaj total diferit faţă de cel cu care eram obişnuiţi.  A fost un şoc imens. Dar ne-am simţit mereu în largul nostru.

ADVERTISEMENT

Faptul că nimeni nu mă cunoaşteă, că am putut să arăt ce pot, m-a făcut să mă simt confortabil şi motivat. Am plecat să câştig ceva mai mult decât în Portugalia, iar condiţiile erau foarte bune. Am fost foarte fericit”, a mai declarat Mario Felgueiras pentru Tribunaexpresso.pt.

Problemele pe care le-a avut cu Ioan Neculaie

Mario Felgueiras a vorbit și despre problemele pe care le-a întâmpinat la FC Brașov cu patronul Ioan Neculai: „Între timp, după câteva zile, ne întoarcem în Portugalia, deoarece ne aflam în pre-sezon.

ADVERTISEMENT

Pe mister Toni Conceicao încep să îl văd tot mai nervos, tot mai stresat, la telefon şi m-am gândit >. Ştiam că în România sunt multe interese şi şefi care cred că conduc totul”.

„După o zi sau două, vine Toni să-mi spună că se duce în România pentru a sta de vorbă cu patronul, Ioan Niculaie. S-a dus în România şi m-a sunat să îmi spună că şi-a luat >. Acum ce? Mă duc la un club al cărui stadion nici nu l-am văzut?

ADVERTISEMENT

Mă duc la echipă pentru antrenor, iar antrenorul pleacă? M-am dus imediat la antrenorul cu portari, un român, şi i-am spus că vreau şi eu să plec.

A intervenit unul dintre secunzi, care mi-a spus: „Te-am văzut antrenându-te bine şi nu pleci. Nu ai permisiunea noastră. Sunt român, dar nu sunt acel tip pe care îl ai tu în minte.

Crede-mă şi nu vei regreta”. Am sfârşit rămânând, şi am devenit idol pentru fani. În campionat am fost întotdeauna printre cei mai buni din teren şi m-am simţit bine”, a mai spus Mario Felgueiras.

  • 33 de ani a împlinit Mario Felgueiras pe 12 decembrie
ADVERTISEMENT
Tags: