Life

Mario Fresh a ajuns pe mâinile medicilor după 5 ani de „dureri imense și arsuri”. Ce a pățit

Mario Fresh a ajuns pe mâinile medicilor și i-a ținut la curent pe fani cu starea sa.
03.06.2021 | 17:25
Mario Fresh a ajuns pe mainile medicilor dupa 5 ani de dureri imense si arsuri Ce a patit
ADVERTISEMENT

Mario Fresh a ajuns pe mâinile doctorilor pentru a scăpa de o problemă cu care s-a confruntat timp de mai bine de 5 ani.

Cântărețul i-a ținut la curent pe internauți cu tratamentele la care a fost supus, realizând un videoclip chiar din interiorul clinicii.

ADVERTISEMENT

Mario a urmat o ședință de acupunctură pentru a scăpa de durerile cervicale care nu îi mai dau pace de ceva timp încoace. Artistul a ținut să felicite medicul care l-a îngrijit, căci l-a scăpat de disconfort simțindu-se mai fresh decât numele său de scenă.

Mario Fresh și-a tratat durerile cervicale

”Ginerele” Andreei Esca este dispus să aibă mai multă grijă de el de acum încolo. Băiatul e atras de tot felul de tratamente alternative, sfătuit probabil de iubita lui.

ADVERTISEMENT

Acesta s-a filmat de cum a pășit în clinică, dezvăluind că își dorește ca pe viitor să facă și saună cu ozon.

„Sunt la clinică și-l aștept pe doctor să începem să facem un fel de acupunctură. Până atunci mă uit la toate invențiile astea pe aici. Asta e o saună cu ozon. O să trebuiască să o încerc la un moment dat”, a spus Mario Fresh pe Instastory.

ADVERTISEMENT

„Sunt foarte fericit. După aproape cinci ani de stat cu niște dureri imense și niște arsuri pe partea asta lângă cervicală și trapez, astăzi e prima oară când e foarte relaxat băiatul ăsta, e super moale și nu mă mai doare.

M-a durut atunci, pe moment. Acum mă simt foarte bine”, a spus Mario după ședința de acupunctură.

ADVERTISEMENT
mario fresh
Mario Fresh a ajuns pe mâinile doctorilor. Foto: Instastory

Și Alexia se filmează prin clinici

Și iubita lui s-a dus recent la o clinică de înfrumusețare. A încercat tot felul de aparate și proceduri noi, căci vrea să aibă trupul perfect pentru sezonul de plajă.

Fata prezentatoarei știrilor de la PRO TV a postat la rândul ei pe Instagram la ce fel de tratamente s-a supus. Le-a recomandat fanilor lucrurile pe care le-a încercat.

Alexia a urmat o ședință anti-celulită folosindu-se de ActiveShape. Vedeta a prezentat acest echipament non-invaziv de remodelare corporală care ajută la refacerea țesuturilor și la fermitatea lor.

Pe lângă acest echipament special, Alexia a încercat și o bandă cu vacuum. O simplă ”plimbare” prin această invenție nouă de doar o jumătate de oră duce la arderi calorice serioase, între 500 și 1.000.

 

 

 

ADVERTISEMENT