Life

Mario Fresh a apărut în compania unei domnișoare misterioase. Cum au reacționat fanii artistului

24.02.2021 | 08:10
Mario Fresh a aparut in compania unei domnisoare misterioase Cum au reactionat fanii artistului
ADVERTISEMENT

Mario Fresh a apărut în compania unei domnișoare misterioase, direct pe rețelele de socializare unde a publicat o imagine cu aceasta. Fanii artistului au reacționat imediat, mai ales că are o relație sentimentală cu Alexia Eram. 

Fotografia în care artistul apare alături de tânără a primit foarte multe mesaje și aprecieri, vedeta mărturisind că lucrează la o melodie cu care se așteaptă să rupă gura târgului. Cântărețul pregătește o piesă nouă, domnișoara misterioasă făcând parte din clip.

ADVERTISEMENT

„Hai cu ?”, „Abia aștept”, „Lalalalalaalal”, „#adumisoarele”, se numără printre mesajele primite de Mario Fresh din partea internauților, care așteaptă cu sufletul la gură ziua în care se va lansa melodia.

Mario Fresh, în brațele unei tinere misterioase

„Fără îndoială ăsta este cel mai tare material de până acum «marca» Mario Fresh”, a scris cântărețul pe Instagram alături de imaginea în care apare cu o domnișoară în brațe, în interiorul unei mașini.

ADVERTISEMENT

Iubitul Alexei Eram pregătește o surpriză de zile mari fanilor săi, cărora le-a cerut să-i lase comentarii pe rețelele de socializare. Artistul le-a promis un cadou special în situația în care primește 2.000 de mesaje.

„SPAM în comentarii cu #adumisoarele, iar la 2.000 de comentarii vă fac o surpriză! De voi ține data lansării! Să începem”, a continuat Mario Fresh mesajul din mediul online.

ADVERTISEMENT
Mario Fresh, alături de o tânără misterioasă, în mașină
Mario Fresh, alături de o tânără misterioasă, în mașină. Sursa foto: Instagram.com

Așadar, fostul ”protejat” al lui Alex Velea pregătește un nou proiect muzical. Piesa „Adu-mi soarele” urmează a fi lansată cât de curând, însă acest lucru depinde foarte mult și de fanii artistului, care joacă un rol important.

De aici se poate deduce că fotografia în care Mario Fresh apare cu misterioasa domnișoară face parte dintr-un cadru din videoclipul piesei sale, fanii neavând niciun motiv pentru a se îngrijora cu privire la relația amoroasă pe care o are cu fiica prezentatoarei Andreea Esca.

ADVERTISEMENT

Cântărețul și Alexia Eram trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de 4 ani, totul mergând foarte bine între ei. Cei doi se înțeleg de minune, dovadă că au discutat inclusiv despre căsătorie și copii.

ADVERTISEMENT
Tags: