Life

Mario Fresh a dat detalii despre cererea în căsătorie, cu Alexia Eram de față. A spus în direct la ce visează pentru nuntă

22.09.2020 | 21:06
Mario Fresh a dat detalii despre cererea in casatorie cu Alexia Eram de fata A spus in direct la ce viseaza pentru nunta
ADVERTISEMENT

Mario Fresh și Alexia Eram au fost prezenți într-o emisiune TV, acolo unde au vorbit despre viitoarea lor nuntă. Detaliile au fost spre delirul celor din public.

Mulți așteptau să afle ce se va întâmpla cu acest cuplu celebru, mai ales că au existat și zvonuri că fiica prezentatoarei PRO TV ar fi însărcinată, cu câteva luni în urmă.

ADVERTISEMENT

Fanii s-au bucurat să îi vadă pe cei doin în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță.

Aceștia au fost prezenți pe canapeaua emisiunii PRO TV, unde au detaliat planurile de nuntă, spunând și când va avea loc cererea în căsătorie.

Mario Fresh a dat detalii despre cererea în căsătorie. A spus în direct când are de gând să o ceară pe Alexia Eram de soție

Fiica prezentatoarei de știri are în prezent vârsta de 20 de ani și vrea deja să se așeze la casa ei.

ADVERTISEMENT
Mario Fresh a dat detalii despre cererea în căsătorie, cu Alexia Eram de față. A spus în direct la ce visează pentru nuntă
Mario Fresh a oferit câteva detalii neștiute în direct, în emisiunea lui Cătălin Măruță

De față, lângă el pe canapea, se afla însă și Alexia Eram, atunci când Mario Fresh și-a expus planurile pentru nuntă. A oferit detalii neștiute în direct, iar momentele unice, în care Alexia a recunoscut că dorește să îmbrace rochia de mireasă cât mai rapid pot fi urmărite și în continuare.

“Mă, știi ce vreau să zic?! Mă bucur mult de tot că, iată, astăzi, Alexia a venit îmbrăcată în rochia pe care a purtat-o și în weekend, când v-ați căsătorit. Casă de piatră! Să fiți fericiți”, le-a spus Cătălin Măruță.

ADVERTISEMENT

“Mulțumesc, o să apărem iar la ziar”, a fost replica lui Mario Fresh, la gluma vedetei.

“Cred că atunci când chiar o să ne căsătorim nu o să ne mai creadă lumea, la cât de mult s-a zvonit asta”, a spus Alexia Eram, care are 20 de ani.

“Se va întâmpla, stați liniștiți. I-am zis că vreau să fie ceva foarte special”, a spus Mario Fresh despre cererea în căsătorie.

ADVERTISEMENT

“Mi-a zis că s-a gândit cum, că vrea să fie ceva wow, să mă dea pe spate”, a venit completarea Alexiei.

ADVERTISEMENT