Life

Mario Fresh a ieșit cel mai șifonat după bătaia de pe litoral! Cum se simte „ginerele” Andreei Esca

14.06.2020 | 20:48
Mario Fresh a iesit cel mai sifonat dupa bataia de pe litoral Cum se simte ginerele Andreei Esca
ADVERTISEMENT

Duminică, la primele ore ale dimineții, Mario Fresh, Jador și tânărul care îi însoțește peste tot pe post de cameraman au fost snopiți în bătaie pe litoral, sub privirile îngrozite ale Alexiei Eram, care asista neputincioasă la întreaga scenă.

De altfel, iubitul său a ieșit cel mai șifonat dintre toți, așa că spaima a fost cu atât mai mare pentru fiica Andreei Esca.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă indivizii au fugit care încotro în momentul în care tânăra a început să strige disperată după ajutor, au avut suficient timp să le aplice o corecție zdravănă celor trei. Vă vine să credeți sau nu, se pare că totul ar fi pornit din cauza unor fete.

Da, ați auzit bine. În timp ce se aflau în localul cu pricina, Jador a fost abordat de un grup de domnișoare dornice să se pozeze cu el. Refuzul manelistului i-a înfuriat, însă, la culme pe partenerii acestora, care au trecut la fapte fără să stea prea mult pe gânduri.

ADVERTISEMENT

Mario Fresh s-a ales cu maxilarul rupt după bătaia de la malul mării

Potrivit cancan.ro, deși se afla împreună cu ei pe litoral, Lino Golden a decis să se retragă mai devreme în camera de hotel, obosit, probabil după turul de forță din noaptea trecută, când gașca a luat cu asalt cluburile din stațiune. Nu la fel de inspirat a fost Mario Fresh, care s-a ales cu leziuni destul de grave în urma bătăii încasate.

Sursa citată susține că „ginerele” Andreei Esca, așa cum este cunoscut în spațiul public datorită relației cu fiica știristei de la Pro Tv are maxilarul rupt, precum și o contuzie severă la nivelul spatelui. Nu a mers, însă, direct la spital, preferând să aștepte până luni.

ADVERTISEMENT

Reacția lui Jador: „Nu am deranjat pe nimeni”

Între timp, cei trei au depus plângere împotriva agresorilor și așteaptă ca anchetatorii să dea de urma lor pentru a le cere socoteală. Nu vor fi ușor de identificat, în condițiile în care tinerii artiști susțin că nu îi cunosc. Ba mai mult, potrivit acestora, nu ar fi existat divergențe în interiorul localului.

Eu și Mario suntem bine amândoi. S-a întâmplat din senin, oameni nebuni. Ajungi la mare să te distrezi și dai de așa ceva. E trist că oamenii sunt atât de răi în ziua de azi.

ADVERTISEMENT

Noi nu am deranjat pe nimeni. Suntem oameni ca toți ceilalți, avem viața noastră și ne distrăm si noi cum fac tinerii de vârsta noastră. Suntem bine, mulțumim lui Dumnezeu”, a declarat Jador.

ADVERTISEMENT