Life

Mario Fresh a rămas cu urme după ultima intervenție chirurgicală. Cum se simte artistul

04.12.2020 | 16:56
Mario Fresh a ramas cu urme dupa ultima interventie chirurgicala Cum se simte artistul
ADVERTISEMENT

Mario Fresh a suferit o intervenție chirurgicală complexă, care a lăsat urme vizibile pe chipul iubitului Alexiei Eram. După perioada grea prin care a trecut, artistul a făcut declarații cu privire la starea lui de sănătate.

Mario Fresh a apelat de urgență la medicul stomatolog, însă nu pentru a-și înfrumuseța dantura, așa cum se așteptau mulți, ci pentru a scăpa de măselele de minte.

ADVERTISEMENT

Iubitul fiicei știristei Andreea Esca le-a dat vestea fanilor de pe rețelele de socializare, făcând glume pe seama aspectului său fizic, așa cum obișnuiește să facă adesea.

Mario Fresh a rămas cu urme după ultima intervenție chirurgicală

Mario Fresh a mărturisit cum se simte după intervenția chirurgicală pe care a suferit-o recent, la medicul stomatolog, și anume două extracții dentare. Artisul și-a scos două măsele de minte, iar, după ce și-a revenit și durerile s-au mai domolit, Mario Fresh le-a mărturisit fanilor cum se simte în prezent.

ADVERTISEMENT

Cântărețul a mărturisit că a rămas cu fața umflată după intervenție. Cu toate acestea, Mario Fresh a apelat la autoironie și s-a amuzat pe seama aspectului său, pentru a nu îi îngrijora pe fani cu privire la starea lui actuală.

„Vreți să vă arăt și cealaltă parte a feței, să vedeți cum arată Mario foarte gras? Uite-l! Mi-am dat seama că am noroc de masca aia, n-am mai dat-o jos de două zile, merg peste tot cu ea. Astăzi sunt mai bine, măcar pot să vorbesc”, a spus Mario Fresh în această dimineață pe contul lui de Instagram.

ADVERTISEMENT

Părinții lui au încercat să îi ridice moralul și s-au postat pe rețelele de socializare folosind un filtru care să le arate fața mai umflată, pentru a-și face fiul să se simtă mai bine.

„Nu mai fi supărat, dragul meu, așa suntem noi din familie, mai grăsuți. Semeni cu mami și cu tati, grăsuț și frumușel”, au spus părinții lui Mario Fresh.

ADVERTISEMENT
Tags: