News

Mario Fresh a spus ce face cu banii de la Exatlon! Ce își va cumpăra ginerele Andreei Esca

31.03.2019 | 17:29
Mario Fresh a spus ce face cu banii de la Exatlon Ce isi va cumpara ginerele Andreei Esca
ADVERTISEMENT

Mario Fresh a fost unul dintre cei mai apreciați concurenți de la Exatlon, show-ul cu care Kanal D cucerește audiențele primăvara aceasta. Acum că această experiență a ajuns la final, ginerele Andreei Esca a dezvăluit ce va face cu banii câștigați.

Ce vrea să facă Mario Fresh cu banii de la Exatlon

Mario Fresh a participat la Exatlon, în echipa Faimoșilor. După ce a ieșit din concurs, tânărul artist a vorbit despre planurile sale de viitor, mai ales că și-a rotunjit serios veniturile, odată cu experiența din Republica Dominicană.

ADVERTISEMENT

Deși are doar 19 ani, Mario a dovedit că nu este doar un cântăreț talentat, ci și un tip extrem de ambițios, cu caracter puternic.  Tânărul artist a dezvăluit recent ce are de gând să facă cu banii câștigați după participarea la Exatlon.

Mario Fresh la Exatlon
Mario Fresh la Exatlon

În ce va investi Mario Fresh banii de la Exatlon

„Planul pe care îl aveam cu banii de la Exatlon era să-mi iau o mașină ori să-mi iau apartament. Am o mașină care doar își face treaba, dar nu pot să spun că îmi place. Eu sunt foarte pasionat de mașini. M-am gândit… Am zis să-mi iau casă și apoi mașină. Că unde stai?! În casă, nu în mașină. (…) Eu la Exatlon am fost doar pentru mine. Nu am fost nici pentru bani, nici pentru faimă” , a declarat Mario Fresh.

ADVERTISEMENT

Ar putea părea surprinzător, însă Mario nu conduce un bolid de lux, este un băiat cât se poate de modest și, în ciuda faimei câștigate în urma vizualizărilor record pe Youtube, dar și a participării la Exatlon, nu are încă o locuință a sa.

La Exatlon am avut foarte multe nopți, în care am fost în depresie. De la gânduri. Timp de patru nopți nu am închis un ochi. La 7 dimineața, când se trezeau toți, eu eram treaz. Când am primit telefonul, am intrat prima dată pe contul Alexiei, nu-mi venea să cred câte poze avea. Își pusese multe poze și îmi era foarte dor de ea.Sunt foarte pasionat de mașini, acum am una cu care doar îmi fac treaba. Mi-am făcut un nou tatuaj, cu numele casei de producții a lui Alex Velea” , a mai spus Mario Fresh.

ADVERTISEMENT
Tags: