Life
notix pixel id

Mario Fresh, adevărul nespus despre relația cu Alexia Eram. Cântărețul, supus detectorului de minciuni

Mario Fresh a dezvăluit câteva lucruri neștiute despre Alexia Eram. Cântărețul a fost supus detectorului de minciuni și i-a lăsat pe toți cu gura căscată.
01.06.2021 | 10:48
Mario Fresh, adevărul nespus despre relația cu Alexia Eram. Cântărețul, supus detectorului de minciuni
Mario Fresh, cântăreț. Foto: captură Youtube
ADVERTISEMENT

Mario Fresh a vorbit despre relația cu Alexia Eram și a dezvăluit o serie de lucruri pe care nu le-a mai spus până acum. Cântărețul a spus că iubita lui face de multe ori pe naiva cu el pentru a-i controla uneori conversațiile.

Artistul a recunoscut că primește tot felul de propuneri indecente de la anumite admiratoare, însă nu le răspunde. Mario a mărturisit că Alexia nu știe parola de la telefonul lui, spunând că nici el nu are acces la telefonul ei.

Declarația lui Mario a luat pe toată lumea prin surprindere, având în vedere că cei doi pozează în cel mai deschis cuplu din lume. Se pare că există lucruri care nu sunt tocmai așa cum par din exterior între cei doi.

ADVERTISEMENT

Mario Fresh, dezvăluiri despre relația cu Alexia Eram

Mario Fresh a vorbit despre relația cu Alexia în emisiunea „Detectorul de minciuni” de pe pagina de Youtube Kanal D România.

„Ea mă minte că nu știe parola de la telefonul meu. Tot timpul când îmi ia telefonul mă întreabă: care e parola? Și îi spune e aceeași de trei ani. 

ADVERTISEMENT

Tot timpul mă întrebi care-i parola. Ești fată și ești și Fecioară. Tu chiar te crezi? Bine, nu cred că mi-l ia, are încredere în mine. Bine, poate când fac un duș mai lung, mi-l ia”, este declarația surprinzătoare făcută de Mario.

Mario Fresh și Alexia Eram formează unul din cele mai urmărite cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi sunt împreună de mai bine de 5 ani.

ADVERTISEMENT

S-au cunoscut la studioul lui Alex Velea

La începutul idilei lor erau ceva mai discreți, însă pe măsură ce și-au recunoscut public relația, au devenit extrem de deschiși cu fanii lor.

Cei doi nu se mai ascund și împărtășesc cu oamenii din mediul online, în special cu urmăritorii de pe Instagram, activitățile pe care le au zi de zi.

ADVERTISEMENT

Ca orice cuplu, și ei au trecut prin câteva probleme și au fost la un moment dat pe punctul de a se despărți. Alexia și Mario au reușit să treacă peste micile diferențe dintre cei doi.

Fiica Andreei Esca și cântărețul s-au cunoscut în anul 2016 în studioul de înregistrări a lui Alex Velea. Mario a cântat sub labelul partenerului Antoniei, Golden Boy Society.

ADVERTISEMENT

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri