Life

Mario Fresh, declarații siropoase din partea fanelor. Cum a reacționat cântărețul

11.03.2021 | 13:46
Mario Fresh declaratii siropoase din partea fanelor Cum a reactionat cantaretul
ADVERTISEMENT

Mario Fresh a primit declarații siropoase din partea fanelor sale, în ciuda faptului că se știe faptul că este într-o relație amoroasă. Cântărețul și fiica prezentatoarei Andreea Esca, Alexia Eram, se iubesc de mai bine de 4 ani. 

Artistul a fost asaltat de câteva fete, chiar în timpul ce se afla la volanul mașinii personale. Fanele nu s-au sfiit nicio secundă că sunt în traficul aglomerat din București și au sărit imediat să vorbească cu cântărețul, care a acceptat să le asculte.

ADVERTISEMENT

Fostul protejat al lui Alex Velea a fost luat prin surprindere de declarațiile de dragoste ale fetelor, care ascultau chiar muzica idolului lor. Fanele lui Mario Fresh s-au declarat încântate că au avut ocazia să-l întâlnească în persoană pe artist.

Mario Fresh, asaltat de fane, în trafic. Ce reacție a avut

„Te iubesc, te iubesc! Am fost îndrăgostită de tine!”, a spus una dintre fanele lui Mario Fresh, care nu și-a mai încăput în piele de fericire la vederea vedetei, scrie spynews.ro.

ADVERTISEMENT

Cântărețul nu a putut trece cu vederea acest moment și a deschis geamul pentru a schimbat câteva replici. Vedeta a rămas plăcut impresionată de fanele sale înfocate, care îi ascultau muzica la volum maxim în acea clipă.

„Ce asculți acolo? Dă mai tare! Vezi în față”, a fost replica lui Mario Fresh la adresa fanelor sale, care vizibil emoționate au cam uitat că sunt în trafic.

ADVERTISEMENT

Artistul trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Alexia Eram, pe care a cunoscut-o în anul 2016, când Alex Velea și-a lansat piesa „Ziua mea”. Fiica Andreei Esca îl plăcea dinainte de cântăreț, ulterior realizând că au foarte multe lucruri în comun.

Cea care le-a făcut cunoștință a fost frumoasa Antonia, iar de aici lucrurile au decurs cât se poate de normal între cei doi. Sentimentelor lor sunt puternice, în ciuda faptului că Alexia Eram este foarte geloasă pe fetele cu care artistul intră în vorbă.

ADVERTISEMENT

Cei doi îndrăgostiți au planuri serioase de viitor și chiar se gândesc să se căsătorească, deși ambii sunt foarte tineri. În plus, se gândesc să devină și părinți.

ADVERTISEMENT