Life

Mario Fresh este în doliu. Artistul suferă după pierderea unui persoane dragi

26.02.2021 | 08:26
Mario Fresh este in doliu Artistul sufera dupa pierderea unui persoane dragi
ADVERTISEMENT

Mario Fresh este în doliu după ce o persoană foarte dragă a murit. Cântărețul suferă după pierderea unui prieten foarte apropiat căruia a ținut să-i transmită un mesaj emoționant înainte de a fi condus pe ultimul drum. 

Artistul trece prin clipe grele, mărturisind că îi va fi dor de prietenul său, care a plecat dintre noi la o vârstă foarte fragedă. Fostul protejat a lui Alex Velea a ținut să transmită condoleanțe familiei amicului său, care speră să ajungă într-un loc mai bun.

ADVERTISEMENT

Iubitul Alexiei Eram este distrus de când a aflat vestea nefericită că prietenul său a încetat din viață. Mario Fresh plânge și suferă enorm după cel pe care îl numește „tovarăș drag” într-o postare făcută pe rețelele de socializare,

Mario Fresh trece prin clipe neplăcute. Un prieten de-al său a murit

„Rămas bun, tovarăș drag! Plâng pentru tine și mă rog să-ți fie bine acolo unde ai ajuns! Condoleanțe familiei! Ofofofof, m-ai distrus!”, a scris Mario Fresh pe InstaStory, în dreptul unei imagini cu amicul care a murit.

ADVERTISEMENT

Cunoscutul cântăreț nu a dorit să ofere prea multe amănunte despre prietenul său, care a plecat la Ceruri mult prea devreme și nici nu a precizat care a fost cauza care a dus la moartea lui.

Mario Fresh este profund îndurerat după moartea bunului său prieten, vestea teribilă lăsând un gol imens în sufletul său, care în momentul de față încă este în stare de șoc.

ADVERTISEMENT

Artistul va avea, cu siguranță, parte de susținerea iubitei sale, Alexia Eram, pentru a trece peste aceste clipe neplăcute de acum.

De când fiica Andreei Esca face cursurile online, și nu fizic la facultatea din Londra, cei doi îndrăgostiți au petrecut foarte mult timp împreună și au consolidat relația.

ADVERTISEMENT

Povestea lor de dragoste nu a fost lipsită de certuri și discuții, însă în cele din urmă lucrurile s-au liniștit între Mario Fresh și iubita sa, care par mai fericiți ca niciodată unul lângă celălalt.

ADVERTISEMENT