Life

Mario Fresh nu s-a ales doar cu o bătaie la Mamaia. ”Ginerele” Andreei Esca a pierdut ceva prețios

17.06.2020 | 15:51
Mario Fresh nu sa ales doar cu o bataie la Mamaia Ginerele Andreei Esca a pierdut ceva pretios
ADVERTISEMENT

Mario Fresh a avut parte numai de belele în ultima vreme.  ”Ginerele” Andreei Esca a fost bătut într-o parcare de la Mamaia, împreună cu prietenul său, manelistul Jador, însă aceasta nu a fost singura experiență neplăcută pentru cântăreț.

Mario Fresh, jefuit după bătaia de la Mamaia?

Potrivit unor persoane care au asistat la bătaia din weekend-ul trecut, Mario a rămas și fără un lucru prețios, un articol vestimentar de fițe la care ținea foarte mult.

ADVERTISEMENT

După ce s-au împărțit pumni și picioare în parcarea de la benzinărie, Mario și-a dat seama că îi lipsește o bluză pentru care a scos bani grei din portofel.

Cei de la wowbiz.ro scriu că Mario a întrebat de ea în stânga și în dreapta, însă dusă a fost.

ADVERTISEMENT

Procurorii au trecut de la violență la simplă încăierare

La încăierarea dintre Mario Fresh, Jador și cei patru indivizi puși pe scandal a asistat și Alexia Eram, fiica Andreei Esca. Aceasta a strigat disperată după ajutor, privind îngrozită cum iubitul ei este lovit în față cu pumnii.

La un moment dat, Alexia a țipat foarte tare spunând că atacatorii i-au amenințat pe cei doi băieți cu săbiile.

ADVERTISEMENT

„Așa e să fii cântăreț în România. Îți iei mare bătaie când ieși din club, cu gânduri pașnice, spre hotel”, au fost declarațiile făcute de Mario după cele petrecute pe litoral.

„Noi suntem bine, spus în mare așa, dar o să îi lăsăm pe cei de la putere să facă ce știu mai bine. Noi așteptăm. Probabil ați văzut filmările, ce se spune sunt munciuni. O poveste reală nu există, doar că deodată am fost… fără să facem nimic. O să vedem ce se va întâmpla”, a adăugat apoi artistul.

ADVERTISEMENT

Potrivit unor surse din interiorul anchetei, indivizii care i-au bătut pe cei doi cântăreți au fost acuzați inițial de procurori de loviri și alte violențe, însă s-a schimbat apoi acuzația.

În final s-a ajuns la concluzia că a fost vorba despre o simplă încăierare. Nu se știe dacă a existat între timp o mediere între cele două părți, ori pur și simplu procurorii consideră actele de violență niște simple încăierări.

 

ADVERTISEMENT