Life

Cum a decurs prima întâlnire dintre Mario Fresh și părinții Alexiei Eram: „Am tremurat vreo jumătate de an”

Mario Fresh a povestit, în cadrul unei emisiuni, cum a decurs prima întâlnire dinte el și părinții Alexiei Eram. Cântărețul a recunoscut de cine i-a fost frică o perioadă.
18.11.2021 | 18:14
Cum a decurs prima intalnire dintre Mario Fresh si parintii Alexiei Eram Am tremurat vreo jumatate de an
Cum a decurs prima întâlnire dintre Mario Fresh și părinții Alexiei Eram. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Mario Fresh și Alexia Eram formează un cuplu de mai bine de patru ani, iar artistul a povestit cum a fost prima întâlnire cu părinții iubitei sale.

Cântărețul a făcut aceste dezvăluiri în cadrul unei emisiuni. Mario Fresh și fiica Andreei Esca nu s-au mai afișat atât de des împreună în ultima vreme, iar internauții au crezut că s-au despărțit.

ADVERTISEMENT

Mai mult, paginile lor de social media au explodat după ce Mira a postat o fotografie în care se sărută cu Mario Fresh. Se pare că imaginea a fost făcută doar pentru ca artista să-și promoveze noua melodie.

Mario Fresh, despre prima întâlnire cu părinții Alexiei Eram

Mario Fresh a declarat că nu s-a simțit intimidat de Andreea Esca la prima lor întâlnire, cu aproape cinci ani în urmă. În schimb, artistul s-a speriat de Alexandre Eram, soțul știristei de la Pro TV.

ADVERTISEMENT

Această frică a durat aproape jumătate de an, până când părinții Alexiei au văzut că relația ei cu Mario este una serioasă.

„Am tremurat vreo jumătate de an. Nu mi-a fost frică de Andreea cât m-a fost frică de domnul Alex. Probabil au crezut că e o joacă la început… și au trecut 5 ani”, a declarat Mario Fresh pentru Marius Manole, la Pro TV Plus.

ADVERTISEMENT

Recent, Alexia Eram a fost invitata lui Cătălin Măruță în emisiunea de la Pro TV. Tânăra a vorbit și despre problemele care au apărut în relația cu Mario Fresh.

Fiica Andreei Esca a spus că lucrurile nu au fost întotdeauna roz, dar cei doi au reușit mereu să treacă peste probleme. Șatena nu a dat de înțeles că ar fi existat o despărțire.

ADVERTISEMENT

„Știu că vrei să mă întrebi ceva. (…) Inima este completă. Tot ce vă spun este că în relații există bune și rele, urcușuri și coborâșuri, perioade grele și perioade mai puțin grele.

Da, este dragoste. Multă dragoste! Mereu a existat iubire”, a declarat Alexia Eram în platoul emisiunii „La Măruță”.

Mario Fresh și Mira s-au fotografiat în timp ce se sărutau

Zilele trecute, fanii au luat foc pe rețelele sociale după ce Mira a postat o imagine în care se săruta cu Mario Fresh. Internauții s-au speriat, mai ales că nici artistul, dar nici Alexia Eram nu au anunțat despărțirea.

După ce a primit sute de comentarii de hate, Mira le-a răspuns fanilor cu un link la noua ei melodie, „Deziubește-mă”. Imaginea a fost făcută doar pentru a promova piesa.

Cu toate acestea, Mira a primit numeroase critici pentru felul în care a ales să-și facă promovarea. Fanii au pus-o la zid și i-au reproșat că nu are deloc respect pentru Alexia Eram.

„Cred că poți face și o melodie fără să te săruți cu unul care e într-o relație. Dar dacă asta e la modă… Merge.”

„Din nefericire, toata faza asta nu a fost doar o poză lăsată la interpretare, ci ați mers până la extreme ca să dea unfriend Alexia pe Insta.”

„Proastă promovare și intrigă. Dacă melodia e una bună nu are nevoie de scandal. Bine că Andrei și-a văzut de drumul lui, caracterul omului se vede și prin fapte subtile.

Puteai să pui altă poză și să ai puțin respect față de iubita lui că nu e actor, e cântăreț, sunt foarte mulți cântăreți cu relații serioase/familii ce nu promovează așa ceva”, sunt doar câteva dintre comentariile de hate primite de Mira.

ADVERTISEMENT