Life

Mario Fresh, prima reacție după ce s-a zvonit că s-a despărțit de Alexia Eram. Artistul a spus adevărul despre relația lor

Mario Fresh a avut prima reacție după ce s-a zvonit că el și Alexia Eram s-au despărțit.
14.07.2021 | 22:09
Mario Fresh prima reactie dupa ce sa zvonit ca sa despartit de Alexia Eram Artistul a spus adevarul despre relatia lor
ADVERTISEMENT

Mario Fresh și Alexia Eram formează un cuplu de mai bine de patru ani, însă nu au mai apărut atât de des împreună în ultima vreme. Acest lucru i-a făcut pe fani să se întrebe dacă cei doi mai formează un cuplu.

Cântărețul a oferit recent un interviu în care a fost întrebat și despre iubita lui. Răspunsul pe care l-a oferit a dat de înțeles că cei doi sunt împreună și fericiți.

ADVERTISEMENT

Mario Fresh, prima reacție după ce s-a zvonit că s-a despărțit de Alexia Eram. Artistul a spus adevărul despre relația lor

Recent, Mario Fresh a oferit un interviu pentru Teo Show, fiind surprins în timp ce le arăta telespectatorilor cum se antrenează la sală. Întrebat despre Alexia Eram, tânărul a lămurit zvonurile potrivit cărora cei doi s-ar fi despărțit.

Cântărețul a fost întrebat ce anume l-a cucerit la cea care îi este iubită de mai bine de patru ani. Mario Fresh a dat un răspuns care a făcut lumină, dând de înțeles că între el și Alexia Eram nu a existat nicio despărțire.

ADVERTISEMENT

Tânărul a declarat că are foarte multă încredere în fiica Andreei Esca și știe că nu i-ar fi vreodată infidelă.

„Prin naturalețea ei. Suntem exact cum vedeți voi la televizor. Nu ne ascundem cu absolut nimic, comunicăm. Îmi aduc aminte când nu comunicam și iese și mai prost, mare scandal.

ADVERTISEMENT

Se întâmplă la un moment dat să uiți să comunici anumite lucruri. Am foarte mare încredere în ea, chiar dacă merge în cea mai plină sală de băieți”, a declarat Mario Fresh, potrivit wowbiz.ro.

În plus, artistul a mai spus că nu există gelozie în relația lor, mai ale dacă reușesc să comunice așa cum ar trebui.

ADVERTISEMENT

„Invers e cam la fel. Mă mai întreabă când vede că se uită cineva mai mult la mine. Nu prea e gelozie în relația noastră, nu prea există tensiuni d-astea”, a continuat cântărețul.

Deși sunt tineri, Alexia Eram și Mario Fresh au deja planuri de viitor. Cei doi nu exclud ideea de a se căsători, chiar dacă va mai dura până vor face acest pas.

De altfel, cei doi ar vrea să devină și părinți peste câțiva ani. Mario Fresh spunea că i-ar plăcea să fie un tătic tânăr, însă iubita lui mai vrea să aștepte până să-și strângă în brațe primul copil.

ADVERTISEMENT