Life

Mario Fresh pune capăt zvonurilor. S-a despărțit sau nu de Alexia Eram?

Mario Fresh reacționează după ce s-a vehiculat din nou că s-a despărțit de Alexia Eram. Artistul a spus de curând cum stau, de fapt, lucrurile între el și fiica Andreei Esca.
21.07.2022 | 23:56
Mario Fresh pune capat zvonurilor Sa despartit sau nu de Alexia Eram
S-au despărțit sau nu Mario Fresh și Alexia Eram? Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Mario Fresh și Alexia Eram par a trece din nou printr-o despărțire, se vehiculează în spațiul public. Pentru a pune capăt zvonurilor de acest tip, solistul a reacționat.

Mario Fresh demontează zvonurile despărțirii de Alexia Eram

Mario Fresh neagă că el și Alexia și-au spus ”Adio!”, după ce mai multe voci din showbiz au presupus acest lucru, din cauză că artistul a fost absent de la festivitatea de absolvire a fiicei Andreei Esca.

ADVERTISEMENT

Într-o declarație TV, Mario Fresh a dat vina pe programul său încărcat. Mai exact, că a avut concerte pe care nu le-a putut amâna. El și-a invitat fanii să-i verifice pagina de Instagram în susținerea afirmațiilor lui.

”Toate speculațiile. Cred că s-a scris și că am fost cu un bărbat. Nu vă mai uitați. Dacă vreți să aflați adevărul, intrați pe Instagram, pe paginile de socializare, să vedeți ce am făcut în ultimele 24 de ore, ultimele postări. Și vedeți ce se întâmplă cu noi”, a explicat Mario Fresh la TV, completat de iubita lui: ”Nu mai ascultați!”, transmite Libertatea.

ADVERTISEMENT

Mario Fresh și Alexia Eram, relație de 6 ani

Mario Fresh și Alexia Eram sunt unul dintre cele mai celebre cupluri din showbiz-ul românesc. Ei sunt împreună încă din adolescență, din perioada liceului.

De-a lungul timpului, cei doi tineri, acum în vârstă de 23 de ani, au fost subiectul principal din presa mondenă, atunci când s-a zvonit că s-au despărțit. De fiecare dată, ei au justificat situația și au negat.

ADVERTISEMENT

Mulți se întreabă când vor merge și în fața altarului sau când vor face un copil. Legat de aceste aspecte, Alexia a declarat, la un moment dat, pentru Antena Stars că:

”Când ne căsătorim, când o să avem un copil. Lucrurile trebuie să se întâmple când trebuie să se întâmple, suntem foarte tineri. Adică, ne întrebau asta de când aveam 18 ani, când facem un copil.

ADVERTISEMENT

Adică, pe bune, eram încă la facultate. Cred că toate vin la timpul lor. Momentan suntem foarte bine”, a spus Alexia Eram la Antena Stars.

ADVERTISEMENT