Life

Mario Fresh, record la kilograme pierdute într-o săptămână. Cum a reușit iubitul Alexiei Eram asta

18.02.2021 | 22:04
Mario Fresh record la kilograme pierdute intro saptamana Cum a reusit iubitul Alexiei Eram asta
ADVERTISEMENT

Mario Fresh, iubitul Alexiei Eram, a scăpat de un număr record de kilograme în doar o săptămână. Artistul a reușit acestă performață în mod natural, fără pastile, printr-o activitate intensă la sală.

Mario Fresh este unul dintre cei mai apreciați cântăreți de pop-dance din țară. A cântat o vreme îndelungată alături de Alex Velea, dar lucrurile dintre cei doi s-au răcit, după un conflict al Antoniei cu Alexia.

ADVERTISEMENT

Artistul este o prezență constantă pe rețelele de socializare, unde are și un număr record de persoane care-i urmăresc activitatea. Doar pe Instagram, tânărul cântăreț are mai bine de jumătate de milion de fani.

Mario Fresh, record la kilograme pierdute într-o săptămână. Cum a reușit iubitul Alexiei Eram asta

Mario Fresh a anunțat că a reușit să scape de kilogramele nedorite: „șase kilograme în șapte zile. Natural, fără pastile”, a scris la InstaStory, alături de o imagine de la sală. Iubitul Alexiei Eram pare extenuat, după mai bine de 166 de etaje urcate. Întregul exercițiu a durat aproximativ de 35 de minute.

ADVERTISEMENT
Mario Fresh
Mario Fresh, extenuat, dezvăluind că a slăbit șase kilograme în doar șapte zile
Sursa foto: InstaStory

Adept al schimbărilor, Mario Fresh a început inițial cu bolidul pe care îl conduce. I-a înlocuit volanul și i-a schimbat culoarea. Nu s-a oprit aici și a ajuns la concluzia că vrea să scape și de surplusul de kilograme. A făcut-o în timp record.

După această reușită, tânărul artist s-a răsplătit și cu o nouă frizură. El le-a dezvăluit fanilor că a trecut pe la un bun prieten pentru mici retușuri ale podoabei capilare.

ADVERTISEMENT

Mario Fresh, în vârstă de 21 de ani, și fiica Andreei Esca, Alexia Eram, sunt împreună de mai bine de patru ani. Tinerii formează unul dintre cele mai solide și îndăgite cupluri din showbiz-ul românesc.

Relația dintre cei doi este una mai mult „la distanță”. Tânăra de doar 20 de ani studiază la o facultate de prestigiu din Marea Britanie, dar acest lucru nu a însemnat un impediment pentru cei doi.

ADVERTISEMENT

La începutul acestui an, cuplul și-a surprins fanii. Tinerii au dezvăluit că se gândesc la copii și au luat dezvăluit că vor să fie părinți tineri. Totuși, vor să mai aștepte câțiva ani: „Eu am niște părinți foarte tineri. Merg pe rețeta părinților mei. Sunt foarte deschiși. Da, mă văd un tată tânăr, poate pe la un 25, 26 de ani”, a declarat Mario.

ADVERTISEMENT
Tags: